Quaderns d\'estiu Castellnou Edicions

Què fem?

Excursió als Espadats del Riu Anguera

  1. Home
  2. »
  3. Excursió als Espadats del Riu Anguera
adreça:
Plaça de l'església de Sant Salvador - Pira Conca de Barberà (la)

 

 

 

L'excursió als Espadats del Riu Anguera amb nens és fa com un passeig resseguint un tram del riu tot creuant-lo diversos cops de riba a riba. L'itinerari es pot fer circular i transcorre entre una variada vegetació de ribera amb xops, canyissars... i espècies no vinculades als espais fluvials, com el pi blanc o l’alzina. L'itinerari arriba fins al pont d’Ollers i la tornada es fa per camps de vinya i blat. Està parcialment senyalitzat i enllaça amb el GR171-5. El camí dels Espadats d'Anguera es pot fer durant tot l'any només us cal vigilar el cabal del riu després de les pluges.

 

Excursió als Espadats del Riu Anguera

  • Distància: 4,7 Km
  • Temps: 1 hora, aproximadament
  • Dificultat: Fàcil
  • Tipus ruta: circular
  • Inici: Plaça de l'església de Sant Salvador

Excursió als Espadats del Riu Anguera

veure ruta la wikiloc

Ruta pel camí dels Espadats d'Anguera

Excursió als Espadats del Riu Anguera

Espadats del riu d'Anguera

foto Escola La Vitxeta

  • L'itinerari comença des del mateix municipi de Pira i passa per l'àrea de lleure (amb taules i barbacoes) i continua tot creuant un petit pont.
  • Continuar fins passar el dipòsit d'aigua cap a l'esquerre. Haureu de creuar fins a 6 cops el riu, i la dificultat dependrà de l'aigua que porti. Salteu de riba a riba fins arribar a l'encreuament de la font d'Ollers. Una ruta força divertida per anar amb nens.

Us recomanem que seguiu el pas a pas de les indicacions al +info AQUÍ que han confeccionat des de Turisme la Conca de Barberà.

 

Àrea de lleure del riu Anguera

area de lleure del riu Anguera a Pira

Consta de 3 taules de pícnic (una molt gran), barbacoes, font i espai per jugar. està a tocar del riu. Des de Som de pícnic podeu veure més fotos i detalls.

 

Altres activitats d'interès

 

INSTAGRAM