Què fem?

Àrees de pícnic del Tarragonès

  1. Home
  2. »
  3. Àrees de pícnic del Tarragonès
adreça:
Parc de Lorito - Tarragona Tarragonès (el)

 

 

 

 

Fem un llistat de les àrees de pícnic del Tarragonès. Per mirar que sigui el més complert possible hem demanat a la Marta de Som de Pícnic si podem utilitzar el nom de les zones de pícnic on té entrada al seu blog. Hi hem afegit els enllaços que us durant a l'entrada corresponent del seu web per així veure tota la informació. Sempre que nosaltres tinguem la fitxa l'enllaç serà el nostre o, depenent de la informació, posarem els dos.

 

Àrees de pícnic del Tarragonès

Àrees de pícnic del Tarragonès

zones de pícnic del Tarragonès

Us recordem que en les nostres excursions si es passa, es surt o s'arriba a una zona de pícnic també ho teniu marcat. I també tenim inclosos els parcs infantils alguns dels quals disposen de zona amb taules de pícnic. Als enllaços trobareu tota la informació de les diferents zones de pícnic del Tarragonès dels seus espais així com dels diferent serveis o punts d'interès.

Hem ordenat el llistat per població.

 

Som de pícnic

El blog Som de pícnic és una bona eina per trobar ben documentades les diferents zones de pícnic que han visitat la Marta i família. Hi trobareu moltes fotos i teniu ben indicat com s'hi arriba així com algun altre apunt d'interès.

 

Descobrir el Tarragonès en família

Tarragonès, excursions i activitats amb nens

 

 

 

INSTAGRAM

 

etiquetes: