Quaderns d\'estiu Castellnou Edicions

Què fem?

Camí dels Enamorats de Puigcerdà

  1. Home
  2. »
  3. Camí dels Enamorats de Puigcerdà
adreça:
Plaça Dionís Puig - Puigcerdà Cerdanya

 

 

 

El Camí dels Enamorats és un itinerari molt freqüentat pels vilatans per fer passejades tot arribant fins l'Estany del Torniquet. El seu recorregut, envoltat d’arbres i amb bones vistes de la Cerdanya, ressegueix la xarxa de Senders de Cerdanya i un tram de la sèquia que transporta l’aigua a l’estany. Aquesta era l’antic camí de Sant Jaume. També forma part de la xarxa d’iteneraris saludables de la Diputació de Girona.

 

Camí dels Enamorats de Puigcerdà

  • Distància: 3,5 km 0 4,1Km (si es passa per l'església de sant jaume de Rigolisa).
  • Temps: 1h
  • Recorregut: lineal
  • Inici: Plaça Dionís Puig, a l'est de l'estany de Puigcerdà

Itinerari del Camí dels Enamorats

Us deixem l'enllaç i la ruta que hi ha des de Turisme Puigcerdà, no té pèrdua. Sortint de de la plaça Dionís Puig seguir direcció a a l'església de Rigolisa pel passatge que porta el mateix nom. El traçat segueix un tram de la sèquia en un tram molt bonic sobretot a la tardor amb el canvi de colors dels arbres.

Camí dels Enamorats de Puigcerdà

Una bonica passejada suau i fàcil apta per fer amb cotxet.

Estany del Torniquet

Estany del Torniquet pel Camí dels Enamorats

Si voleu veure la ruta sencera que han fet des del blog mama, què fem demà? podreu descobrir diferents aspectes de l'excursió i fer un tomb per Puigcerdà. L'Estany és bonica àrea de lleure per passar-hi un matí o una tarda. AQUÍ us deixem àrees de pícnic de la Cerdanya.

 

Estany de Puigcerdà

Estany de Puigcerdà

L'Estany de Puigcerdà és un estany artificial situat a la part nord-oest de la vila. Actualment punt turístic per excel·lència i lloc de passeig per a turistes i vilatans. Es pot fer un tomb resseguint tot l'estany a través de camins ben condicionats i envoltats de vegetació. Durant els mesos de juliol i agost es pot navegar amb les barques. El Parc Schierbeck Puigcerdà és un parc situat al sector nord-est de l'estany.

 

 

Altres llocs d'interès

sortir amb nens pel la Cerdanya

+petits estanys i pantans

 

 

INSTAGRAM