Què fem?

Estany del Torniquet

  1. Home
  2. »
  3. Estany del Torniquet
adreça:
Plaça Dionís Puig, Puigcerdà Cerdanya

 

 

 

L'excursió fins l'Estany del Torniquet és un agradable passeig que segueix l'itinerari de Camí dels Enamorats des del centre de Puigcerdà. Situat en un bonic paratge limita amb la sèquia de Puigcerdà i la zona de Rigolisa. Hi trobareu taules de pícnic i una petita zona infantil. La tornada la podeu fer desfent el camí fet o

 

Estany del Torniquet pel Camí dels Enamorats

  • Distància: 3,5 km
  • Temps: 1h
  • Recorregut: lineal
  • Inici: Plaça Dionís Puig, continuar pel paratge Rigolisa que segueix el Camí dels Enamorats fins l'estany.

Estany del Torniquet pel Camí dels Enamorats

Des del blog mama, què fem demà? recomanen fer la tornada pel mateix camí per on heu vingut. Si no voleu refer les passes es pot fer la ruta circular i tornar per la carretera paral·lela, el carrer de Bell-Lloc o Camí d'Ur. Cal tenir en compte que es una carretera, poc transitada, però hi poden passar vehicles en dues direccions.

Estany del Torniquet pel Camí dels Enamorats

Una bonica àrea de lleure per passar-hi un matí o una tarda. AQUÍ us deixem àrees de pícnic de la Cerdanya.

 

Estany de Puigcerdà

Estany de Puigcerdà

L'Estany de Puigcerdà és un estany artificial situat a la part nord-oest de la vila. Actualment punt turístic per excel·lència i lloc de passeig per a turistes i vilatans. Es pot fer un tomb resseguint tot l'estany a través de camins ben condicionats i envoltats de vegetació. Durant els mesos de juliol i agost es pot navegar amb les barques. El Parc Schierbeck Puigcerdà és un parc situat al sector nord-est de l'estany.

 

 

Altres llocs d'interès

sortir amb nens pel la Cerdanya

+petits estanys i pantans

 

 

INSTAGRAM