Camí dels Degotalls a Montserrat

adreça:
Montserrat, Monestir de Montserrat, Bages (el)

 

 

 

 

El camí dels Degotalls a Montserrat és una de les mini rutes que es poden fer a la muntanya de Montserrat. Un recorregut planer i suau que es converteix en una passejada bonica i singular per fer en família. Un camí sense asfaltar però compactat i sòlid d'anada i tornada que comença amb una petita però pronunciada pujada. Un cop a dalt, el camí és planer i no presenta dificultats. El passeig dels Degotalls discorre a tocar de les parets que es desplomen des dels plans de la Trinitat, situats 200 m per sobre del camí.

 

Camí dels Degotalls a Montserrat. Dades

El camí dels Degotalls a Montserrat. Itinerari

camí dels Degotalls a Montserrat

El recorregut està ornamentat amb monuments a artistes de renom i majòliques evocadores de diverses advocacions marianes: esteles i medallons s'han anat posant al llarg del recorregut en memòria d'alguns homes il·lustres de Catalunya, Mossèn Jacint Verdaguer, Joan Maragall, Emili Vendrell, Pep Ventura o Pompeu Fabra al igual que els mosaics lloant a mares de Déu de diversos pobles de Catalunya.

També trobareu espais per reposar i, si us cal, fer un pícnic. Una vegetació abundant i esplèndida manté el camí en semi ombra, fent-lo molt agradable i fresc

Inici del camí dels Degotalls

  • Heu de sort des del punt d'informació del Monestir i seguir per la carretera en direcció a Monistrol, passat l'edifici del mirador dels Apòstols hi ha un revolt pronunciat allà es pren el camí de l'esquerra que va paral·lel a la carretera però alçat.
  • També podem aparcar el cotxe sense necessitat de pagar el pàrquing i amb 20 minuts, us planteu a l'explanada, sota el monestir.

Un cop a dalt heu d'agafar el camí de l'esquerra, que va paral·lel a la carretera, però alçat. Seguiu les indicacions, continueu en direcció nord-est sense deixar el camí principal, fins trobar la raconada dels Degotalls.

 

Altres llocs d'interès

El Bages amb nens

Catalunya central amb nens

Carregant el mapa, espereu ...

 

 

 

29 Comments

Leave a comment

Send message to moderator