baner cavatast

Què fem?

Camí dels Degotalls a Montserrat

  1. Home
  2. »
  3. Camí dels Degotalls a Montserrat
adreça:
Montserrat, Monestir de Montserrat, Bages (el)

 

 

 

 

El camí dels Degotalls a Montserrat és una de les mini rutes que es poden fer a la muntanya de Montserrat. Un recorregut planer i suau que es converteix en una passejada bonica i singular per fer en família. Un camí sense asfaltar però compactat i sòlid d'anada i tornada que comença amb una petita però pronunciada pujada. Un cop a dalt, el camí és planer i no presenta dificultats. El passeig dels Degotalls discorre a tocar de les parets que es desplomen des dels plans de la Trinitat, situats 200 m per sobre del camí.

 

Camí dels Degotalls a Montserrat. Dades

El camí dels Degotalls a Montserrat. Itinerari

camí dels Degotalls a Montserrat

El recorregut està ornamentat amb monuments a artistes de renom i majòliques evocadores de diverses advocacions marianes: esteles i medallons s'han anat posant al llarg del recorregut en memòria d'alguns homes il·lustres de Catalunya, Mossèn Jacint Verdaguer, Joan Maragall, Emili Vendrell, Pep Ventura o Pompeu Fabra al igual que els mosaics lloant a mares de Déu de diversos pobles de Catalunya.

Camí dels Degotalls a Montserrat

També trobareu espais per reposar i, si us cal, fer un pícnic. Una vegetació abundant i esplèndida manté el camí en semi ombra, fent-lo molt agradable i fresc.

Camí dels Degotalls a Montserrat

Inici del camí dels Degotalls

Camí dels Degotalls a Montserrat

  • Heu de sort des del punt d'informació del Monestir i seguir per la carretera en direcció a Monistrol, passat l'edifici del mirador dels Apòstols hi ha un revolt pronunciat allà es pren el camí de l'esquerra que va paral·lel a la carretera però alçat.
  • També podem aparcar el cotxe sense necessitat de pagar el pàrquing i amb 20 minuts, us planteu a l'explanada, sota el monestir.

Un cop a dalt heu d'agafar el camí de l'esquerra, que va paral·lel a la carretera, però alçat. Seguiu les indicacions, continueu en direcció nord-est sense deixar el camí principal, fins trobar la raconada dels Degotalls.

 

Altres llocs d'interès