dia internacional de les families - 15 de maig
|

Dia Internacional de les Famílies

dia internacional de les families - 15 de maig

L’Assemblea General de les Nacions Unides va proclamar com a Dia Internacional de les Famílies el 15 de maig. Cada any Nacions Unides escull un tema sobre el que focalitzar els reptes de la família. Des de diferents organismes, tant públics com privats, s’organitzen activitats relacionades amb les famílies. La família, sigui del tipus que sigui, és el motor i nucli vertebrador de tos els seus membres. Des de totnens reivindiquem la família com a nucli essencial que cal cuidar i ajudar des de fora i mimar i gaudir des de dins.

El nucli familiar pot estar format per diferents membres adults i infants. Hi ha famílies grans, molts grans, famílies petites, famílies monoparentals… Pares, mares, avis, oncles, nens, cosins, germans… Hi ha cops, però, que un nucli determinat d’amics s’arriben a considerar com una família per l’estret vincle que hi ha entre cadascun dels seus membres.

Dia internacional de les famílies – 15 de maig

Des del Departament de Treball i Afer Socials de la Generalitat cada any proposen alguna activitat o lema per celebrar-ho. Podeu optar per la seva proposta o fer la vostra. Si us agraden les celebracions en dates determinades podeu pensar en alguna activitat que us agrada fer junts i que per mili un motius no trobeu mai el moment. El 15 de maig pot ser l’excusa perfecte per reunir-vos i fer-ho. Un dinar a l’aire lliure, una excursió concreta, un petit viatge…

Llibres sobre famílies

Bon dia de les Famílies!

+ Educar en família

Entrada similar

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Informació bàsica sobre protecció de dades:

  • Responsable: totnens.
  • Finalitat: Controlar el correu brossa, gestió de comentaris.
  • Legitimació: Consentiment de l'interessat.
  • Destinataris: No se cediran les dades a tercers excepte per obligació legal.
  • Drets: Accedir, rectificar i suprimir les seves dades.
  • Informació addicional: Més informació a la nostra Política de privacitat