Pasqua
Gelat de iogurt i fruites naturals
| | | |

Gelat de iogurt i fruites naturals

Gelat de iogurt i fruites naturals

veure recepta original

Ens agraden els gelats i en agrada menjar gelats durant tot l’any. Sí, encara que pugi semblar un postre estacional els gelats són bons i aptes per menjar-los en qualsevol moment. Avui us portem una recepta de gelat de iogurt i fruites naturals. Fruites de temporada que podeu variar segons l’època en la que els feu. L’ingredient bàsic és el iogurt, tipus grec, combinat amb fruites naturals: mango, maduixots, préssec, pinya, gerds, kiwi… però podeu posar les fruites que més us agradin. Un gelat natural i saludable que poden preparar els petits cuiners. Rentar, tallar, triturar, barrejar i posar als motllos per després menjar-los a cullerades o amb el pal.

 

Gelat de iogurt i fruites naturals. Gelat natural de colors

Per fer aquest gelat natural de colors només haureu de triar diferents fruites. Si voleu un gelat Arc de Sant Martí mireu d’escollir un mínim de 5 fruites diferents. Les combinacions poden variar segons els gustos de cadascú. Fins i tot podeu preparar un gelat de iogurt amb una o dues fruites diferents barrejant textures.

 

Ingredients

Aquest gelats no porten colorants. Els diferents colors i tonalitats venen determinats pel propi color de les fruites.

S’ha triat el iogurt tipus grec per la seva textura més densa. S’ha provat la recepta amb dos tipus de iogurt grec, el natural i el de sabor de vainilla. En aquest cas la versió que els ha agradat més és la del iogurt de vainilla. Al mercat podeu trobar diferents sabors de iogurt tipus grec, ensucrat o sense.

Gelat de iogurt i fruites naturals

 

Elaboració

Un cop triades les fruites s’han de triturar i fer un puré. Si teniu la precaució de començar per les fruites de colors més clars i anar pujant les tonalitats no us farà falta netejar la liquadora en cada canvi de fruita.

Gelat de iogurt i fruites naturals

  • Poseu en bols diferents les fruites. Si les fruites no es barregen bé podeu afegir una mica de suc o aigua.
  • Afegiu-li a cada bol la quantitat de iogurt que necessiteu.
  • Barregeu bé les fruites i el iogurt.
  • Prepareu el recipient on posareu el gelat.
  • Poseu, capa a capa, les diferents barreges mirant de seguir sempre el mateix ordre. Podeu posar els diferents iogurts al motllo amb una cullera. També es poden omplir posant el preparat en una bossa de plàstic per després anar omplint els motllos. Per fer l’efecte d’Arc de Sant Martí ordeneu els colors en una gradació.
  • Deixar-los al congelador entre 4 a 6 hores.

 

Recordeu que no és necessari tenir motllos específics per a fer gelats. Els podeu preparar en un got de plàstic o en l’envàs d’un iogurt. També es poden posar en un recipient gran per després menjar-los amb cullera.

 

Bona cuina !!!

+ receptes de gelats

 

 

 

Save

Save

Save

Save

Entrada similar

2 Comentaris

  1. M´agradat molt perque es molt interesanti també perque tots els nens poden fer-lo i es molt facil

    1. Sempre mirem de portar receptes fàcils que poden fer els nens.

      Gràcies!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Informació bàsica sobre protecció de dades:

  • Responsable: totnens.
  • Finalitat: Controlar el correu brossa, gestió de comentaris.
  • Legitimació: Consentiment de l'interessat.
  • Destinataris: No se cediran les dades a tercers excepte per obligació legal.
  • Drets: Accedir, rectificar i suprimir les seves dades.
  • Informació addicional: Més informació a la nostra Política de privacitat