dinosaures a partir d'un guant

Quan s’ajunta creativitat i dinosaures segur que sortirà bé. Us portem una manualitat fàcil, divertida i que pot donar molt de joc. 5 dinosaures a partir d’un guant, en aquest cas de goma de diferents colors. Aquí n’han fet cinc que podeu identificar força bé a partir de les seves característiques. Un cop fets podeu inventar històries i jugar o fer una obra de teatre ambientada a la prehistòria. Titelles de mà!

5 dinosaures a partir d’un guant

dinosaures a partir d'un guant terodàctil

veure font original – pas a pas de com es fan els dinosaures

Només necessiteu guants de goma, tisores, feltre per fer ets tres de cada dinosaure i a crear. Per enganxar cada peça podeu fer servir una grapadora o fil i agulla. Encara que una de les gràcies d’aquests dinosaures son els colors no us preocupeu si no trobeu guants de goma de diferents colors. Podeu donar-los-hi color amb els retalls de feltre que utilitzeu.

dinosaures a partir d'un guant

Triceratop – Tiranosaure Rex – Estegosaure – Pterodàctil – Anquilosaure

A l’enllaç trobareu el pas a pas i ja veureu que son molt fàcils de fer. Els han muntat inspirant-se en un conte. Vosaltres també ho podeu fer, escolliu un conte de coneixement o un de fantàstic i feu el vostre dinosaure. Un divertit company per l’hora de la lectura. Si no teniu feltre els podeu fer amb cartolina però no us durarà tant.

Més dinosaures (llibres, manualitats, museus…)

dinosaures totnens

Els dinosaures son dels animals més populars entre els més petits, i alguns de més grans. Si voleu conèixer alguna cosa més consulteu el nostre apartat de DINOSAURES, hi trobareu una mica de tot. Des de llibres de coneixement a diferents maneres de representar-los o llocs com museus on descobrir aquests fantàstics animals.

+ manualitats amb guants