receptes de gelatina de colors

Avui us mostrem com fer diferents receptes de gelatina de colors. Encara que la majoria es fan de manera similar, barrejant aigua calenta amb la pols de gelatina, hi podeu introduir variants. Es pot incorporar suc de fruites, trossets de fruites naturals o llet condensada. La gràcia d’aquesta refrescant recepta és la presentació. Es pot presentar amb talls petits, en forma de pastís, daus, grills de fruita…

receptes de gelatina de colors per preparar amb nens

L’atractiva presentació i el fet de poder-ho presentar en porcions resulta indicat per a festes infantils.

receptes de gelatina de colors

receptes de gelatina de colors

Per fer aquests daus multicolors de gelatina us cal una mica de paciència. Trieu els colors de la gelatina. Un cop dissolta en aigua calenta, s’ha d’anar omplint el recipient, capa a capa. Cal deixar-la refredar a la nevera un mínim de 30 minuts abans d’afegir un nou color. Si voleu podeu intercalar una capa de llet condensada diluïda amb una mica d’aigua.

recepta de gelatina amb fruites

receptes de gelatina de colors

veure recepta – està feta amb suc de taronja, una mica de gingebre, canyella i un sobre de gelatina.

receptes de gelatina de colors

Si la prepareu a l’estiu podeu fer servir mig meló per fer-lo servir de recipient. Barregeu gelatina sense color amb fruites naturals i ompliu el mig meló buit.

recepta de gelatina de síndria

receptes de gelatina de colors

En la primera recepta hi han posat alcohol. Nosaltres l’hem portat per mostrar com fer-ho amb fideus de xocolata que simulen les llavors de la síndria.  En la segona foto s’ha fet servir mitja síndria. Un cop s’ha refredat la gelatina la podeu tallar-la a trossets.

receptes de gelatina de colors

Podeu fer mini talls de síndria presentats de manera diferent. Només us cal un motllo i esperar que es refredi la gelatina entre color i color.

com preparar una gelatina marbre de colors

receptes de gelatina de colors

receptes de gelatina de colors

Aquesta manera de preparar la gelatina se l’anomena de gelatina marbre. Aquí us deixem la recepta. necessiteu diferents gelatines de colors que un cop refredades es tallen a daus. Després es barregen dins un recipient amb el preparat d’aigua calenta i llet condensada. Podeu fer-al  multicolor o seleccionar els colors de la gelatina segons us interessi.

Què poden fer els petits cuiners?

Depenent de l’edat es poden implicar en més o menys passos.

Poden barrejar la gelatina amb l’aigua. Tallar la gelatina en daus. Escollir els motllos, l’ordre dels colors…

Ep, i a menjar segur que s’hi apunten !

 

Bona cuina !!!

+ receptes per fer amb nens