Galetes de gingebre de Halloween
| | |

Galetes de gingebre de Halloween

Galetes de gingebre de Halloween

Si us agrada fer galetes amb els nens us recomanem que compreu algun tallador de galetes. Al mercat en trobareu amb tot tipus de siluetes i mides, de metall o de plàstic. Un tallador de galetes que podeu fer servir durant tot l’any és el del típic nino de gingebre. Per Nadal és una de les galetes més vistoses i per la resta de l’any els podeu decorar i vestir  segons l’ocasió. Ara, per als qui us agrada celebrar Halloween us deixem diferents decoracions per fer les galetes de gingebre de Halloween. Esquelets, monstres, figures terrorífiques… amb gust de canyella, llimona, gingebre, mantega, xocolata…

 

Galetes de gingebre de Halloween. Decorem i ens divertim !

Us deixem la recepta de galetes de gingebre i la recepta de galetes de mantega per si les necessiteu. En un post d’especial decoració de galetes us varem mostrar com decorar de manera casolana amb ingredients que teniu per casa. Doneu-li un cop d’ull.

N’hi ha que tenen una decoració força monstruosa o fins i tot lletja, per al nostre gust. Deixeu, però que els nens les decorem com els hi sembli.

Esquelets, vampirs, mòmies… i éssers terroríficament dolços

Ara sí, us deixem diferent maneres de decorar una galeta nino vestit per a Halloween. Totes les decoracions parteixen del mateix model de tallador de galetes, el popular nino de gingebre de Nadal.

Galetes de gingebre de Halloween esquelets

Galetes de gingebre de Halloween per fer mab nens

Galetes de gingebre de Halloween

Ja ho veieu, la decoració és variada i monstruosa. Sembla que com més por fa millor. Per fer la decoració podeu fer servir ingredients com xocolata fosa, caramels desfets als forn, llàpis de xocolata de colors, sucre…

Galetes mòmies per a tots els gustos

Us deixem una col·lecció de galetes de gingebre de Halloween ben embolicades.

Galetes de gingebre de Halloween momies

Galetes de gingebre de Halloween monies

Benes de xocolata blanca o xocolata tenyida de colors, com us agrada més?

Galetes de gingebre de Halloween fantasmes

Buu!

 

Galetes vampirs per a Halloween

Galetes vampir de gingebre Podeu fer galetes de mantega o de gingebre com més us agradin. Ara bé, poseu-li unes bones dents!

 

*Fotos tretes de Pinterest

 

Bona cuina!

+ galetes per fer amb nens

+ Especial Halloween

 

Entrada similar

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *