receptes de fruita per Nadal

Què seria un Nadal sense alguna peça de fruita decorada per l’ocasió quan hi ha nens a casa? Ja sigui posada al plat de manera creativa, punxada en un escuradents, tallada per muntar un arbre o decorada amb una mica de xocolata. No fa falta que ho prepareu tot de cara a la nit de Nadal o el mateix dia 25 de desembre. Us deixem receptes de fruita per Nadal que podeu preparar durant tot l’any, això si mireu que sigui amb fruita de temporada. Cuina creativa per preparar amb els nens.

 

Receptes de fruita per Nadal per preparar amb els nens

Per preparar aquests plats de fruita s’han fet servir bàsicament: pomes, kiwis, raïm, plàtan, magrana i maduixots. No hem portat altres propostes fetes amb síndria o meló (tret d’un avet) ja que ara poden resultar difícils de trobar i son peces força cares.

Corones de Nadal amb fruita

receptes de fruita per Nadal corones de fruita

Tres corones de Nadal amb fruites diferents seguint el mateix patró.

Ninots de neu amb fruita

receptes de fruita per Nadal ninots de neu

Us hem portat dos plats diferents, amb poma i amb plàtan. A partir d’aquí els hi podeu afegir els tocs de xocolata o altres fruites per fer els ulls, botons o barret.

Els plats creatius de foodbites

Els plats creatius de foodbites per Nadal

Al Instagram de foodbites sempre trobareu propostes interessants. Hem seleccionat només receptes de fruita per Nadal. Son de foto!

Avets de Nadal de fruita, creatives receptes de fruita per Nadal

avets de fruita per Nadal mini arbres

receptes de fruita per Nadal arbres de Nadal

Avets de Nadal amb talls de kiwi, poma o grans de raïm. Qui comença a menjar-se la primera branca?

Pare Noel de fruites

maduixots per Nadal Pare Noel

receptes de fruita per Nadal

Els maduixots no son una fruita de temporada al desembre però si una de les fruites que arriba a molts plats aquestes festes. Us hem deixat alguns Pare Noel per fer amb maduixots, plàtan i nata.

Més plats creatius amb fruita d’ambient nadalenc

receptes de fruita per Nadal

Si teniu talladors de galetes podeu donar forma a un tall de poma tot traient-li les llavors. Fer un bosc d’avets de fruita variada o un got de fruita del Pare Noel amb un toc vermellós. El clàssic de les fruites de Nadal, el pal de caramel de maduixots i plàtan.

magranes per Nadal

La magrana, gra a gra, pot dibuixar al plat un munt d’idees. Mireu avui per postres, magrana.

avet de mandarina i magrana

Per postres podeu fer alguna petita peça de Nadal abans de menjau-se-la. Nosaltres teníem magrana i mandarines. Amb un ganivet podeu retallar la silueta d’una estrella de Nadal.

 

 

+ receptes de Nadal

+Nadal amb nens

Instagram totnens