Quaderns d\'estiu Castellnou Edicions

Què fem?

Mont-Roig enigmàtic

  1. Home
  2. »
  3. Mont-Roig enigmàtic
adreça:
Plaça Joan Miró, Mont-Roig del Camp Baix Camp (el)
coordenades: 41.0875798 / 0.9585515

 

 

 

El joc de descoberta familiar Mont-roig enigmàtic està pensat per visitar el casc antic de Mont-roig de forma lúdica, divertida i completament autònoma. Cal anar desxifrant les pistes per anar de punt a punt descobrint edificis i elements singulars. Tindreu l'ajut d'un personatge, la Roca, una apassionada investigadora que necessitarà la vostra col·laboració per poder resoldre la identitat d’un il·lustre habitant del poble. Activitat familiar.

 

Mont-Roig enigmàtic

Per poder iniciar el joc, serà necessari, disposar d’un telèfon intel·ligent amb GPS i internet, ja que serà l’eina que us permetrà anar avançant i resolent els enigmes.

  • Temps: 1,30h
  • Inici: Plaça Joan Miró de Mont-Roig
  • Preu: gratuït
  • Edat recomanada: a partir de 7 anys.

 

Joc de pistes familiar per descobrir Mont-roig enigmàtic

La Roca, veïna de Mont-roig de tota la vida i apassionada investigadora dels misteris vol descobrir la identitat d’un eminent habitant del poble, i només en sap el nom Antoni. Creu que si es busquen pels indrets més singulars de Mont-roig es trobaran les pistes per descobrir el nom complet.

Mont-Roig enigmàtic JOC DE PISTES FAMILIAR

El joc consta de dues fases:

1. Us haureu d’orientar amb les indicacions que us donarà per trobar les diferents ubicacions que us portaran al Mont-roig més desconegut. No patiu! Si no teniu manera de trobar-ho, podeu demanar la localització i clicar a l’enllaç del Google Maps.

2. Haureu de resoldre l’enigma per poder avançar. Podreu fer ús d’una pista o podreu demanar la solució si no us en sortiu. Recordeu respondre sempre en majúscules i sense deixar espais en blanc. Per altra banda, el primer cop que us demani “desar contrasenya”, cliqueu a “Mai” i ja no us ho tornarà a demanar.

 

 

+ jocs de pistes familiars

+ Baix Camp

 

 

INSTAGRAM