El Tresor de Gaudí – escape town

  1. Home
  2. »
  3. El Tresor de Gaudí – escape town
adreça:
La Pobla de Lillet Berguedà (el)

 

 

 

El Tresor de Gaudí - escape town és la versió exterior d'un escape room. En aquest cas es substitueixen les sales per carrers del poble de la Pobla de Lillet. Per jugar-hi primer us heu de descarregar l'app , inclou una versió gratuïta amb informació del poble i els seus voltants. El joc de pistes, tipus escape town, us permet recórrer el poble ajudant Gaudí a trobar allò que li han robat.

 

El Tresor de Gaudí - escape town

Per ajudar Gaudí haureu de superar 9 proves, tindreu 10 minuts per resoldre cadascuna d’elles, però el temps no corre mentre us desplaceu d’un punt a l’altre del recorregut o si pareu per dinar o fer el vermut, per exemple. Quan hagin passat 5 minuts, podreu veure una pista que us ajudarà a resoldre l’enigma. Si esgoteu el temps, podreu passar de prova, però no acumulareu punts. El joc té una durada aproximada d’entre 1.30 i 2h.

A organitzar-se i divertir-se!

Ruta de les fonts a la Pobla de Lillet

Font d'en Güell

  • Descarrega l'app: Pots trobar l’App “El Tresor de Gaudí” a la Play Store i a l’App Store.
  • Registra't a l'app: La primera vegada que entris a l’app t’hauràs de registrar i verificar el teu compte de correu.
  • Introdueix el codi: Per accedir al joc, necessitaràs un codi que podràs comprar a l’Oficina de Turisme, a l’Ajuntament, piscina municipal, bars, restaurants i botigues locals, per tan sols 5€
  • Comença l'aventura: Introdueix el codi a la pestanya Vull Jugar (codi únic per usuari), i situa’t a La Font Güell.

En la versió gratuïta de l’aplicació també s’inclouen les següents funcionalitats, que continuaran disponibles també per als jugadors:

L’aplicació inclou un mapa amb tots els serveis de La Pobla i les seves dades de contacte (restaurants, botigues,…). Així com els principals punts d’interès i la informació corresponent per poder-los visitar.​

 

 

Berguedà, excursions i activitats amb nens

+ activitats i rutes Berguedà

 

 

 

instagram