Què fem?

Rutes per a famílies exploradores Sant Cugat

  1. Home
  2. »
  3. Rutes per a famílies exploradores Sant Cugat

 

 

 

 

 

Descobrir Sant Cugat tot seguint el recorregut de fins a 5 itineraris és una manera lúdica de passejar pel municipi. Des de Turisme de l'Ajuntament han ideat rutes per a famílies exploradores en una proposta de 5 itineraris temàtiques que recorren la vila al llarg d'uns 15 km. Equipeu-vos amb el mapa, el quadernet i un llapis i el binocles que us facilitaran, de manera gratuïta, a l' Oficina de Turisme. Hi trobareu fins a 17 activitats diferents!!

Rutes per a famílies exploradores

Rutes per a famílies exploradores

mapa i el quadern per descarregar-vos

Descobrireu llocs emblemàtics, el modernisme, els museus i els espais verds de Sant Cugat. Les rutes estan pensades per fer-se en diferents dies i  alguns dels espais que es poden visitar són de pagament  i altres, només poden observar-se des de fora. Per començar l’aventura és necessari que us equipeu amb uns binocles, un llapis,  un mapa i el quadern. Tot el material us el donaran, de manera gratuïta, a l’Oficina de Turisme de Sant Cugat.

Ruta vermella – El Modernisme

La primera ruta cercarà el Modernisme divers de la ciutat amb els nens de manera didàctica i divertida visitant el Mercat Vell, el Museu Celler Modernista i la Casa Armet.

Ruta taronja – Els Museus

Amb la segona ruta visitaràs els espais de cultura i museístics de la ciutat, tals com: Museu del Monestir, la Casa- Museu Cal Gerrer, el Museu Celler Modernista, el Museu Grau Garriga i el Museu del Còmic

Rutes per a famílies exploradores

Ruta violeta – Viatge al passat

A la tercera proposta fareu un viatge al passat pels punts més emblemàtics de la ciutat, una nova forma de redescobrir espais. Visitareu el Museu del Monestir, la Casa- Museu Cal Gerrer, les voltes del c/Major, el Mercat Vell, el Pont de Can VernetMercantic.

Ruta turquesa – Els indrets verds

La penúltima ruta tracta els espais verds de la ciutat dels parcs, tota una experiència per viure la natura en família. Podreu visitar els Jardins del Monestir, el Parc de Can Vernet, el Parc Turó Can Mates, el Parc Ramons Barnils, el Parc Arboretum, el Pi d’en Xandri, el Parc Pollancreda i el Parc Torrent Ferrusons.

Rutes per a famílies exploradores

Ruta blava – La Marató

Finalment, si no us decidiu i voleu visitar espais de tota mena, us hem preparat una súper ruta que engloba totes les anteriors. Amb aquesta podreu descobrir tots els espais més interessants i significatius de la ciutat.

 

 

Altres llocs d'interès