Què fem?

Àrees de pícnic del Vallès Occidental

  1. Home
  2. »
  3. Àrees de pícnic del Vallès Occidental
adreça:
Carrer Prat de la Riba - Sabadell Vallès Occidental (el)

 

 

 

 

Fem un llistat de les àrees de pícnic del Vallès Occidental. Per mirar que sigui el més complert possible hem demanat a la Marta de Som de Pícnic si podem utilitzar el nom de les zones de pícnic on té entrada al seu blog. Hi hem afegit els enllaços que us durant a l'entrada corresponent del seu web per així veure tota la informació. Sempre que nosaltres tinguem la fitxa l'enllaç serà el nostre o, depenent de la informació, posarem els dos.

 

Àrees de pícnic del Vallès Occidental

Àrees de pícnic del Vallès Occidental

zones de pícnic del Vallès Occidental

Us recordem que en les nostres excursions si es passa, es surt o s'arriba a una zona de pícnic també ho teniu marcat. I també tenim inclosos els parcs infantils alguns dels quals disposen de zona amb taules de pícnic. Als enllaços trobareu tota la informació de les diferents zones de pícnic del Vallès Occidental dels seus espais així com dels diferent serveis o punts d'interès.

Hem ordenat el llistat per població.

 

Més zones de pícnic

Parc de Can Gambús a Sabadell

Parc de les Morisques de Sant Quirze del Vallès

 

Som de pícnic

El blog Som de pícnic és una bona eina per trobar ben documentades les diferents zones de pícnic que han visitat la Marta i família. Hi trobareu moltes fotos i teniu ben indicat com s'hi arriba així com algun altre apunt d'interès.

 

Descobrir el Vallès Occidental en família

Valles Occidental excursions i activitats amb nens

 

 

 

INSTAGRAM

 

etiquetes: