Quaderns d\'estiu Castellnou Edicions

Què fem?

Font del Tort

  1. Home
  2. »
  3. Font del Tort
adreça:
Montcada i Reixac Vallès Occidental (el)
coordenades: 41.485101 / 2.195807 (àrea de lleure)

 

 

 

 

Us deixem una altra ruta treta del wikiloc dels Parcs Naturals. Es tracta d'un itinerari circular, senyalitzat i fàcil que comença des de l'aparcament de l'àrea d'esplai municipal del camí de la font del Tort i arriba fins el turó de Moià. Mentre pugeu anireu gaudint de bones vistes.  La ruta està senyalitzada com a sender local SL-148. Ruta familiar.

 

Font del Tort. Dades i mapa

Font del Tort

pdf amb descripció de ruta i informació de flora i fauna

 

  • Distància: 2,95Km
  • Temps: uns 50 minuts
  • Tipus recorregut: circular
  • Dificultat: mitjana / fàcil

 

Itinerari

La ruta comença des de l'aparcament de l'àrea de la font del Tortt

Un cop a la font el camí s'enfila fins al coll de Moià tot creuant una antiga pedrera recuperada. Es trona al punt d'inici per la carena del turó de Moià (on hi ha l'antena de comunicacions). Des d’aquest coll, i durant tot el trajecte de baixada, tindreu bones vistes sobre la plana del Vallès, la vall del riu Besòs i tota la serralada Prelitoral. Si fa bon dia podreu veure muntanyes tan emblemàtiques com Montserrat, Sant Llorenç del Munt i el Montseny.

Com arribar-hi

L'itinerari s'inicia a l'aparcament de l'àrea d'esplai municipal del camí de la font, a uns 300 metres de l'accés des de la carretera de la Roca (BV-5001). S'hi arriba per la carretera de la Roca (BV-5001). Accés a l'alçada de la torre dels Conills, a uns 150 metres, en direcció a La Roca, del pont que comunica el nucli urbà de Montcada amb la BV-5001.

Font del Tort

Font del Tort

La foto és del web ercos, que us recomanem que li doneu una ullada. Us deixem aquí l'enllaç de la ruta a la font del Tort on allarguen una mica el recorregut.

 

 

+ activitats i rutes Vallès Occidental

+ rutes a fonts

 

 

 

INSTAGRAM

 

 

etiquetes: