Què fem?

Llampdesal joc de pistes familiar a Cardona

  1. Home
  2. »
  3. Llampdesal joc de pistes familiar a Cardona
Llampdesal joc de pistes de Cardona
adreça:
Bages (el)

 

 

 

 

L'activitat Lampdesal  és una proposta de turisme Cardona que us permet descobrir en família el centre històric de la ciutat del Bages. L'activitat és una barreja entre conte, joc i aventura, un joc de pistes o escape town a l’aire lliure. La proposta us portarà pels principals punts d'interès al nucli antic de la vila, haureu de resoldre tot d'enigmes fins arribar a trobar el resultat final. Us en sortireu? Salvareu al Pere Llampdesal?. L'activitat que podeu realitzar sense horaris ni limitació de temps, al vostre aire.

 

 

Llampdesal joc de pistes familiar a Cardona

Pere Llampdesal és un popular bandit de la Cardona medieval que es dedica a combatre i desfer els abusos del vescomte vers els seus habitants. Ara, però, es troba tancat a la masmorra del castell després de que li paressin una trampa i l’arrestessin. La missió, doncs, serà rescatar-lo trobant la paraula clau d’un cadenat, a través d’una sèrie d’endevinalles escampades pels vuit punts de l’itinerari establert.

L’activitat consta d’un conte, un mapa d’orientació i un suport web (www.llampdesal.cat) per al registre inicial de l’equip (família)  i la validació final de la paraula del cadenat, i que computarà el temps emprat per completar l’aventura de salvar el Pere LLampdesal.

Podeu adquirir el producte  a qualsevol punt turístic de Cardona: Parc Cultural de la Muntanya de Sall, Castell de Cardona, Oficina de Turisme  i Centre Cardona Medieval i té un cost de 19,90€.

Ja tenim el joc. Ara què?

Amb un mòbil o tauleta entreu a aquesta web (llampdesal.cat) i podreu veure un vídeo on el mateix Pere Lampdesal us explica perquè està tancat a la masmorra del castell i què heu de fer per ajudar-lo. En acabat registreu el vostre equip o família i... comença l’aventura. Cerqueu el primer punt al mapa, descobriu l’antic poble de Cardona i resoleu els enigmes escampats que us planteja el llibret.

A quina hora podem fer-ho?

A l’hora que vulgueu. L’experiència Llampdesal no té horaris de cap mena i podeu començar el repte quan us vagi bé.

I quan acabem?

Torneu a entrar a llampdesal.cat, proveu d’introduïr la paraula final del cadenat, i... creueu els dits!

 

Més activitats per fer en família a Cardona

castell de cardona

Si voleu aprofitar la visita a la capital del Bages podeu acostar-vos fins el Castell. L’imponent castell de Cardona es va començar a construir fa dos mil cinc-cents anys i durant l’edat mitjana va ser la residència dels senyors de Cardona. Segles i segles d’història s’amaguen dins d’aquesta fortalesa inexpugnable en què hi ha, també, l’excepcional col·legiata de Sant Vicenç, joia del romànic llombard català. Visita guiada. Podeu comprar les entrades AQUÍ.

Muntanya de sal de Cardona

La Muntanya de Sal de Cardona és una de les formacions geològiques més singulars d’Europa i forma part del Geoparc de la Catalunya Central. La visita a la mina és una activitat molt atractiva per fer amb nens. L’accés es fa en un vehicle especial i tot els visitants han de dur posar un casc reglamentari de miner. La visita és guiada, despés podreu passejar per les antigues instal.lacions mineres i visitar el Centre d’Artesania Art Sal. Podeu comprar les entrades AQUÍ.

 

 

Altres llocs d'interès

+ activitats i rutes Bages

+ activitats familiars

 

 

INSTAGRAM