Què fem?

Passaport de la Ruta dels Dracs – Cucafera Games

 1. Home
 2. »
 3. Passaport de la Ruta dels Dracs – Cucafera Games
adreça:
Barcelona Barcelonès (el)
correu electrònic: hello@cucaferagames.com
botiga online:

Cucafera Games - El Passaport de la Ruta dels Dracs

 

 

 

El Passaport de la Ruta dels Dracs (Dragon Trail Passport), proposa una visita familiar a diferents punts d'interès de les ciutats tot buscant els dracs que s'hi amaguen. Els Passaports són guies de pistes amb adhesius per passejar tot buscant i descobrint els animals fantàstics arquitectònics de les ciutats. És un complement ideal pels amants dels dracs i la mitologia, per a les famílies que visiten la ciutat o les que hi viuen i volen una activitat per fer el cap de setmana, sense presses i allunyats de les pantalles. De moment teniu Passaports a Barcelona, Vic i Madrid.

 

Els Passaports de la Ruta dels Dracs

Una guia per descobrir els dracs: convertiu-vos en Buscadracs!

 • El Passaport de la Ruta dels Dracs proposa una visita familiar a diferents punts d’interès de les ciutats tot buscant els dracs que s’hi amaguen.
 • El llibret proporciona pistes sobre on trobar les escultures de dracs o elements arquitectònics amb dracs, i adhesius per enganxar-los a mesura que es van descobrint.
 • Alguns dracs i animals fantàstics poden ser força fàcils de trobar i altres estan més camuflats i passen desapercebuts. Haureu d’estar al cas!
 • Podeu continuar la ruta descobrint els dracs d’una altra ciutat!

Què hi trobareu al Passaport?

Cucafera Games - El Passaport de la Ruta dels Dracs

 • Inclou mapes i petites pistes per trobar els animals mitològics creats per diferents arquitectes i artistes.
 • Inclou adhesius dels dracs per anar-los enganxant al lloc adient per “segellar” i completar el passaport a mesura que se’n van descobrint els amagatalls.
 • Localitzacions: cada guia conté un mínim de 10 mapes on anar a buscar animals fantàstics.
 • Instruccions: són fàcils d'entendre i seguir. Les pistes són totalment visuals, facilitant la participació dels més petits.
 • Codi QR: s’inclouen uns codis QR que es poden escanejar per obtenir més informació sobre el punt que es visita.
 • Idiomes: edició multilingüe (català, castellà, anglès, francès i alemany)

 

Hi ha dracs amagats de la ciutat de Barcelona, Vic i també a Madrid!

Cucafera Games - El Passaport de la Ruta dels Dracs

Busca el teu Passaport!

 • Passaport de la Ruta dels Dracs de Barcelona
 • Passaport de la Ruta dels Dracs de Vic
 • Passaport de la Ruta dels Dracs de Madrid

On es poden trobar Els Passaports de la Ruta dels Dracs?

 • Es poden adquirir a les Oficines de Turisme de Barcelona (Plaça Catalunya) i Vic i també a les vostres llibreries de confiança de Barcelona i Vic.
 • També podeu trobar tots els passaports al web de Cucafera Games o en altres botigues online com Productes de la Terra i Amazon.

Els Passaports de la Ruta dels Dracs tenen un preu de 12,95€ (IVA inclòs).

Certificat de Buscadracs

Un cop heu fet el recorregut i "segellat" tots els punts del Passaport podeu demanar el vostre certificat. Des de la web de Cucafera podeu omplir el formulari per demanar el Certificat. Us l'enviaran en PDF.

 

Cucafera Games

Cucafera Games és una editorial catalana especialitzada en crear productes d’entreteniment i lleure sobre ciutats, llegendes i mitologia. El joc és una eina perfecta per fer conèixer les ciutats, la seva arquitectura i cultura d'una manera màgica i lúdica. Convertint-se en Buscadracs, els visitants descobriran la cara més màgica de les ciutats i territoris. Resulta molt engrescador per a famílies amb nens.

Núria Casellas és la cap de creació de Cucafera Games. Una editorial inclusiva que té en compte la perspectiva de gènere dins els jocs (e.g. redacció de regles, il·lustracions, etc.) i l’accessibilitat tant motora com visual (daltonisme).

 

 

+info Cucafera Games

 

Altres llocs d'interès

+ activitats amb nens

 

 

INSTAGRAM