Cucafera Games – El Passaport de la Ruta dels Dracs

adreça:
Barcelona Barcelonès (el)
correu electrònic: hello@cucaferagames.com
botiga online:

Cucafera Games - El Passaport de la Ruta dels Dracs

 

 

 

Cucafera Games és una editorial catalana especialitzada en crear productes d’entreteniment i lleure sobre ciutats i territori, cultura tradicional, festes populars, llegendes i mitologia. El joc com a eina perfecta per fer conèixer les ciutats, la seva arquitectura i cultura d'una manera diferent i lúdica. A través de la partida els visitants jugadors descobriran la cara més màgica de les ciutats i territoris. Resulta molt engrescador per a famílies amb nens. Amb el joc El Passaport de la Ruta dels Dracs podreu descobrir Barcelona través de la recerca de 14 dels incomptables dracs que s’hi amaguen.

 

Cucafera Games

Núria Casellas és la cap de creació de Cucafera Games. Una editorial inclusiva i amb perspectiva de gènere (no només des del punt de vista de la seva direcció o de la col·laboració amb il·lustradores) sinó principalment en la representació de gènere dins dels jocs (e.g. redacció de regles, il·lustracions, etc.).

El disseny dels jocs té també en compte l’accessibilitat tant motora com visual (daltonisme).

 

El Passaport de la Ruta dels Dracs

El Passaport de la Ruta dels Dracs de Barcelona és una manera lúdica, entretinguda i divertida de fer turisme en família.

Cucafera Games - El Passaport de la Ruta dels Dracs

Voleu convertir-vos en uns buscadracs? Voleu descobrir on són els seus caus?

 

Un joc per descobrir els dracs de Barcelona tot visitant la ciutat

 • El Passaport de la Ruta dels Dracs proposa una visita familiar a diferents punts d’interès de la ciutat tot localitzant els dracs que s’hi amaguen.
 • El llibret proporciona pistes sobre on trobar les escultures de dracs o elements arquitectònics amb dracs, i adhesius per col·locar-los a mesura que es van descobrint.

Què és el Passaport de la Ruta dels Dracs?

Es tracta d’un llibret en forma de passaport, que es pot portar penjat al coll durant la passejada per la ciutat. El llibret conté tot el necessari per anar a la recerca de 14 dracs que es troben a Barcelona.

N'hi ha de molt populars i famosos altres no tan coneguts. Uns poden ser força fàcils de trobar i altres estan més camuflats i passen desapercebuts.

Què hi trobareu al Passaport?

Cucafera Games - El Passaport de la Ruta dels Dracs

 • Inclou mapes i petites pistes per trobar els animals mitològics creats per diferents arquitectes i artistes.
 • Inclou adhesius dels dracs per anar-los enganxant al lloc adient per “segellar” i completar el passaport a mesura que se’n van descobrint els amagatalls.
 • Localitzacions: en trobareu a prop de Plaça Catalunya, el Port Vell, el Parc Güell i la Vila de Gràcia, la Plaça Espanya, el Passeig de Gràcia i el Parc de la Ciutadella...
 • Instruccions: són fàcils d'entendre i seguir. Les pistes no estan escrites, sinó que són totalment visuals, facilitant la participació dels més petits.
 • Codi QR: s’inclouen uns codis QR que es poden escanejar per obtenir més informació sobre el punt que es visita. En cas que el cau del drac estigui en obres de millora, el QR s’utilitza llavors per donar noves pistes per visitar un altre cau de drac que es trobi a prop.
 • Idioma: català, castellà, anglès, francès i alemany.

 

Certificat de buscador de dracs

Cucafera Games - El Passaport de la Ruta dels Dracs

Un cop heu fet el recorregut i "segellat" tots els punts del Passaport podeu demanar el vostre certificat. Des de la web de Cucafera podeu omplir el formulari per demanar el Certificat. Us l'enviaran de manera online.

 

On es pot trobar El Passaport de la Ruta dels Dracs ?

 • Actualment es pot adquirir a botigues i llibreries com Abacus, Turisme de Barcelona (Plaça Catalunya), la llibreria La Central...
 • Es pot comprar online a través de Visit Barcelona Tickets. Després l'haureu de recollir-lo a l’oficina d’informació de Turisme de Barcelona a Plaça Catalunya els set dies de la setmana.
 • Properament també estarà disponible per compra online a Amazon.

El Passaport de la Ruta dels Dracs té un preu de 12,95€ (IVA inclòs).

 

+info Cucafera Games

 

29 Comments

Leave a comment

Send message to moderator