Què fem?

Camí del Cel al Parc d’Atraccions del Tibidabo

 1. Home
 2. »
 3. Camí del Cel al Parc d’Atraccions del Tibidabo
adreça:
Parc d'Atraccions Tibidabo, Plaça del Tibidabo, Barcelonès (el)

 

 

 

La Camí del Cel del Tibidabo o Àrea Panoràmica es troba en la zona alta del parc. Situada al Nivell 6, on hi ha algunes de les atraccions més emblemàtiques. Hi trobareu l'Avió, el Giradabo, la Talaia o l'estiuenca i moderna com ara les fonts interactives. El seu accés és lliure i us permet passejar per aquesta part del parc sense haver de comprar tiquet. Si voleu pujar-hi, però,  sempre ho podeu fer. Disposeu de tiquets per atracció o podeu comprar una polsera especial que permet l'accés a totes les d'aquest nivell.

El Tibi, amb els seus 515 metres d'altura la converteixen en el punt més alt de la Serra de Collserola. Per les seves vistes i per la presència del Parc d'Atraccions del Tibidabo se la coneix com la Muntanya Màgica.

 

 

Camí del Cel al Parc d'Atraccions del Tibidabo. Què hi trobareu?

Camí del Cel al Parc d'Atraccions del Tibidabo

mapa del Parc, la zona taronja és el Nivell 6 on es troba el Camí del Cel

El Camí del Cel al Parc d'Atraccions del Tibidabo hi ha instal·lades atraccions emblemàtiques com la Talaia, Carrousel, Giradabo, Avió, Museu d'Autòmats i Edifici Cel. També hi trobareu tres atraccions infantils: Les Llaunes, Pony Rodeo i Río Grande i la novetat de la zona de les fonts interactives. La zona disposa d'una àrea de pícnic i zona infantil amb tobogans gegants.

 

 • L'avió. És, segurament, l'atracció més emblemàtica del parc i el primer simulador de vol de la història. Es tracta d'una rèplica del primer avió que va fer el vol Barcelona - Madrid al 1927.
 • El Carrousel: una ambientació d'època que transporta a un conte de fades i fantasia.
 • Giradabo Aquesta roda panoràmica, inaugurada al 2014. Us permetrà pujar fins els núvols i gaudir d'unes increïbles vistes de la ciutat de Barcelona, del mar i dels seus voltants. Hi ha cistelles adaptades per a cadira de rodes.
 • Talaia. Va ser inaugurada el 1921. Permetrà gaudir de les millors vistes de Barcelona a 550 metres sobre el nivell del mar.

Museu dels autòmats del Tibidabo

 • Museu d'autòmats. .Més de 40 peces dels segles XIX i XX; una autèntica joia inclosa al Catàleg de Museus de la nostra ciutat.
 • Edifici Cel. L'Edifici ubicat a l'Àrea panoràmica del Tibidabo on es projecta el documental "Cent anys passen volant". L'audiovisual, de 10 minuts de durada, recorre els més de 100 anys de la història del Tibidabo vinculant-la amb la història de Barcelona.
 • Fonts interactives: Inaugurades el 2017. L'aigua surt segons l'usuari indiqui amb les mans, puja i baixa amb el moviment de la mà. S'ha de portar xancletes o anar calçats per entrar a la zona. està situada al costat de l'Edifici del Cel.

Camí del Cel al Parc d'Atraccions del Tibidabo

 • Atraccions infantils:Rio Grande, un petit tren de l'Oest. Les Llaunes, que giren i giren sense parar, atracció familiar. Pony Rodeo, un tren monorail per als més petits.
 • Zona de pícnic: veure l'àrea de pícnic a Som de pícnic. Disposa d'un total de 39 taules en forma de fulla distribuïdes en dues zones. Està ubicada al final del Camí del Cel, al límit nord a tocar del Gran Hotel La Florida.

Camí del Cel al Parc d'Atraccions del Tibidabo

foto Time Out Barcelona

 • Tobogans gegants: zona infantil amb tobogans de diferents mides, tobogans gegants, tubs per on baixar, escales, ponts...

Camí del Cel del Tibidabo o Àrea PanoràmicaCamí del Cel al Parc d'Atraccions del Tibidabo

El Parc és un autèntic balcó de Barcelona des d'on podreu divisar les millors vistes de la ciutat. Des d'aquí contemplareu les millors panoràmiques del mar Mediterrani, l'entorn natural de Collserola i la ciutat de Barcelona i les seves rodalies.

Aquesta modalitat d'entrada al Parc inclou l'accés a les atraccions de la zona que abans s'han descrit, així com el passeig lliure per la resta del recinte sense fer ús de cap atracció o espectacle. Consulteu preus per pujar a les atraccions o preu de la polsera per tenir-hi accés il·limitat.

 

*fotos facebook i web del Tibidabo

Comprar entrades al Parc d'atraccions del Tibidabo


+ activitats amb nens

+ Barcelona amb nens

excursions per Collserola amb nens

 

INSTAGRAM

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save