Quaderns d\'estiu Castellnou Edicions

Què fem?

Casa Batlló

  1. Home
  2. »
  3. Casa Batlló
adreça:
Passeig de Gràcia, 43 - Barcelona Barcelonès (el)
horari: de 9h a 20h
telèfon: +34 93 216 03 06

 

 

 

Si voleu descobrir la màgia de Gaudí ara ho podeu fer visitant la Casa Batlló en família. Endinseu-vos al fascinant món de l'artista i viviu l'art, el color i la llum a través d'una atractiva visita immersiva. Gaudiu d'aquesta proposta cultural adreçada a famílies amb nens de fins a 12 anys. Teniu 4 opcions d'entrades segons el recorregut que vulgueu fer, en totes s'inclou l'audioguia i l'accés a la zona del Cub de Gaudí. Menors de 12 anys entrada gratuïta. Consulteu l'entrada familiar!

 

ENTRADA ESTÀNDARD BLAVA  - Oferta 2x1 residents a Espanya i nens menors de 12 anys gratuït 

 

 

La Casa Batlló, visita immersiva al món d'en Gaudí

Casa Batlló

 

La Casa Batlló, l'única casa viva que et permet viatjar per la ment de Gaudí.

Casa Batlló en família, nova experiència immersiva

Submergiu-vos en aquesta nova experiència i descobriu de manera virtual tot sobre l'obra de l'artista. Una inspiració que parteix des de la mateixa natura i que es manifesta de manera especial al Museu. Feu un recorregut pels diferents espais i endinseu-vos en el seu fantàstic món de creació artística.

  • Sales immersives: Fareu un viatge virtual a la infància de Gaudí i als seus primers contactes amb la natura. Us trobareu amb un cub amb pantalles en totes les seves cares on la màgia de Gaudí començarà a moure’s al vostre voltant. A la última sala immersiva podreu entrar a la ment de l'artista gràcies a la realitat augmentada que us permet descobrir la realitat a través dels seus ulls.
  • Realitat virtual: Descobreix l’univers creatiu de l'artista i viu la seva inspiració gràcies a una tablet amb continguts de Realitat Virtual.
  • Projeccions a 360º: el Gaudí nen observava la natura quedant-ne meravellar i encisat per ella. Descobreix-ho en una sala giratòria amb més de 1.000 pantalles!
  • Vivenda privada dels Batlló: Un viatge al passat en primera classe. S'ha recuperat l’espai de la primera planta perquè pugueu veure l’esplendor íntim de principis del segle XX, amb mobles de l’època.
  • Quadres interactius: la Casa Batlló guarda records a les seves parets. Observeu i exploreu els seus quadres per poder viatjar en el temps i conèixer com era la família Batlló.
  • Hologrames: La teva visita a la Casa Batlló està plena de detalls màgics que et sorprendran. Us atreviu a trobar-los?

La visita amb nens a la Casa Batlló

Casa Batlló en família, nova experiència immersiva

La proposta que us ofereixen des de Museu conté els atractius visuals que tan agraden als nens. Les pantalles a tot color, els hologrames, quadres que cobren vida i la visita amb la vídeo guia de realitat augmentada farà que els més petits s'emocionin en cada racó com mai s'haguessin imaginat.

Aquesta nova visita es va inaugurar l'any 2021 i s'estén per 2.000 m2 extres. Hi trobareu espais amples i grans perquè els nens s'hi trobin bé durant el recorregut. És però la sala immersiva i sobretot la visita al cub, únic al món d'aquestes característiques, una experiència que difícilment oblidaran.

Ei nens, estigueu atents ja que al llarg de la visita trobareu diferents elements màgics que només els podreu veure si esteu molt atents.

Recordeu que per als nens menors de 2 anys el Museu ofereix portanadons per donar-vos més llibertat durant la visita. Us guarden el cotxet.

 

ENTRADA ESTÀNDARD BLAVA  - Oferta 2x1 residents a Espanya i nens menors de 12 anys gratuït 

 

 

Altres llocs d'interès