Què fem?

Creuers Els Blaus de Roses

  1. Home
  2. »
  3. Creuers Els Blaus de Roses
adreça:
Av. de Rhode, 139 (Passeig Marítim) - Roses Alt Empordà (l')
coordenades: 42.2619167 / 3.1749722
Club Súper3: Sí, porteu el carnet!

 

 

 

 

Descobreix amb Els Blaus de Roses els parcs Naturals de Cap de Creus i Illes Medes, navegant des de Roses i Cadaqués a bord dels nostres moderns vaixells. Navegueu per la Costa Brava i arribeu amb un còmoda catamarans fins a Cadaques, Portlligat o Cap de Norfreu. A l'enllaç trobareu les diferents opcions i podreu comprar i reservar els tiquets. Per als qui us agradin més les aventures i l'esport hi ha una opció que us permet fer un bany en un catamarà que també té visió submarina.

 

 

 

Creuers Els Blaus de Roses

Creuers Els Blaus de Roses

ruta de Roses a Cadaques

Gaudiu de la ruta i del magnífic paisatge de l'entron. Mentre navegueu podreu veure la Casa-Museu Salvador Dalí a Portlligat des de l'aigua. A Cadaqués la ruta fa una parada perquè tingueu temps per voltar per carrerons del bonic municipi.

ruta de Roses a Cap Norfeu

  • Navega des de Roses i fes la ruta panoràmica passant el Parc Natural del Cap de Creus de camí cap a Cap Norfeu. Vegeu les singulars formacions rocoses que salpiquen la costa, entre elles El Gat, la badia de Cala Jóncols i (si el temps ho permet) la Gruta Tamariu.

 

Creuers Els Blaus de Roses

ruta de Roses a Cap Norfeu amb bany

  • Navegueua bord de l'Aquàrium II, un catamarà submarí de supervisió, pel parc natural del Cap de Creus. Descobreix els prats de posidònia i els peixos del fons marí des de les sales d'observació equipades amb A.C i bancs. Salta a l'aigua per gaudir d'un relaxant bany o fer snorkel en una de les millors cales de la badia de Montjoi.

 

 

 

Altres llocs d'interès

+ activitats i rutes a l'Alt Empordà

+ Activitats nàutiques

 

 

INSTAGRAM

 

 

 

 

 

etiquetes: