baner tram baix

Què fem?

Àrees de pícnic de l’Alt Empordà

  1. Home
  2. »
  3. Àrees de pícnic de l’Alt Empordà
adreça:
La Rambla - Figueres Alt Empordà (l')

 

 

 

 

Fem un llistat de les àrees de pícnic de l'Alt  Empordà. Per mirar que sigui el més complert possible perquè tingueu una bona oferta hem demanat a la Marta de Som de Pícnic si podem utilitzar el nom de les zones de pícnic on té entrada al seu blog. Teniu els enllaços que us durant a l'entrada corresponent del seu web. Sempre que nosaltres tinguem la fitxa l'enllaç serà el nostre o, depenent de la informació, posarem els dos.

 

Àrees de pícnic de l'Alt  Empordà

area de picnic alt emporda

zones de pícnic de l'Alt Empordà

Us recordem que en les nostres excursions si es passa, es surt o s'arriba a una zona de pícnic també ho teniu marcat. I també tenim inclosos els parcs infantils alguns dels quals disposen de zona amb taules de pícnic. Als enllaços trobareu tota la informació de les diferents zones de pícnic del l'Alt Empordà dels seus espais així com dels diferent serveis o punts d'interès.

Hem ordenat el llistat per població.

Reserva Natural Mig de dos Rius

 

 

Som de pícnic

El blog Som de pícnic és una bona eina per trobar ben documentades les diferents zones de pícnic que han visitat la Marta i família. Hi trobareu moltes fotos i teniu ben indicat com s'hi arriba així com algun altre apunt d'interès.

 

Descobrir l'Alt Empordà en família

Alt Empordà, excursions i activitats amb nens

 

 

 

INSTAGRAM

 

etiquetes: