1. Home
 2. »
 3. Butterfly Park
adreça:
Butterfly Park, Santa Clara, s/n, 17486 Alt Empordà (l')
Club Súper3: Gratuït. Porteu el carnet !
telèfon: 972 45 07 61
correu electrònic: info@butterflypark.es

 

 

 

El Butterfly Park és un hivernacle de 1.000 m2 on s'hi ha recreat una selva tropical. D'aquesta manera papallones i aus exòtiques hi poden viure en semi llibertat en un ambient idoni que recrea el seu medi natural. Tota la vegetació de l'hivernacle està pensada per a la seva supervivència. Mirant d'aconseguir un ecosistema humit amb una exuberant vegetació, com el que es podrien trobar a la natura a la qual pertanyen. També hi ha moltes plantes riques en nèctar a les quals van a menjar les papallones.

A l'hivernacle hi ha una temperatura de 28 graus i un 80% d'humitat.

 

Butterfly Park, la recreació de la selva tropical

Una porta tanca l'hivernacle per protegir-la de l'ambient exterior. Un cop a dins s'hi respira la xafogor i la humitat típica de la selva tropical a la qual es pretén simular. A dins podreu contemplar les papallones i les aus exòtiques amb els seus plomatges de colors vius de gran bellesa i fer un recorregut a través dels camins que travessen l'hivernacle.

Podreu gaudir amb l'observació en viu de les espècies més maques del món i veure d´aprop aspectes de la seva biologia com ara l´alimentació, la reproducció, la metamorfosi, els mecanismes de defensa o el camuflatge. El parc té com a objectiu sensibilitzar als visitants sobre la importància de la conservació de les papallones i els seus ecosistemes.

Es recomana anar-hi els dies que fa sol que és quan les papallones són més actives.

Què podeu veure?

 • Hi ha una zona exterior boscosa on hi trobem els Muntjaks, uns cérvols provinents del sud d'Àsia.
 • La zona dels ratpenats, que s'hi accedeix per una cova. Són ratpenats procedents del centre d'Amèrica .
 • La zona de les iguanes i les petites aus exòtiques.
 • L'aquari dels peixos cecs.
 • El jardí de les papallones, resseguint els camins les podreu anar veient, papallones de molts colors, formes i mides. Les podreu veure menjar, volar o contemplar mentre estan quietes.

Les papallones

Entre tots els insectes, les papallones són unes de les més conegudes. Per l'espectacularitat de les seves ales però també per tota la màgia i fantasia que les envolta. Es calcula que hi ha prou de 200.000 espècies diferents, de les quals només un 10% són diürnes. Voleu saber-ne més? A la web hi trobareu una introducció al món de les papallones així com també material escolar. També hi ha material de les aus exòtiques o de les plantes.

Més informació

Serveis

 • Es pot comprar menjar per als ocells
 • Pàrquing
 • Botiga
 • Accés per a minusvàlids
 • Àrea de pícnic
 • Audiovisual (s'ha d'haver reservat el servei)

Horari

Obert tots els dies de l'any des de les 10 fins a 1 hora abans de la posta de sol.

totnens-sortim-butterfly-park0

 

 

 

 

Save

etiquetes: