baner tram baix

Què fem?

Butterfly Park

 1. Home
 2. »
 3. Butterfly Park
adreça:
Butterfly Park, Santa Clara, s/n, 17486 Alt Empordà (l')
telèfon: 972 45 07 61
correu electrònic: info@butterflypark.es

 

 

 

El Butterfly Park és un hivernacle de 1.000 m2 on s'hi ha recreat una selva tropical. D'aquesta manera papallones i aus exòtiques hi poden viure en semi llibertat en un ambient idoni que recrea el seu medi natural. Tota la vegetació de l'hivernacle està pensada per a la seva supervivència. Mirant d'aconseguir un ecosistema humit amb una exuberant vegetació, com el que es podrien trobar a la natura a la qual pertanyen. També hi ha moltes plantes riques en nèctar a les quals van a menjar les papallones.

A l'hivernacle hi ha una temperatura de 28 graus i un 80% d'humitat.

 

Butterfly Park, la recreació de la selva tropical

Butterfly Parc hivernacle

Una porta tanca l'hivernacle per protegir-la de l'ambient exterior. Un cop a dins s'hi respira la xafogor i la humitat típica de la selva tropical a la qual es pretén simular. A dins podreu contemplar les papallones i les aus exòtiques amb els seus plomatges de colors vius de gran bellesa i fer un recorregut a través dels camins que travessen l'hivernacle.

Podreu gaudir amb l'observació en viu de les espècies més maques del món i veure d´aprop aspectes de la seva biologia com ara l´alimentació, la reproducció, la metamorfosi, els mecanismes de defensa o el camuflatge. El parc té com a objectiu sensibilitzar als visitants sobre la importància de la conservació de les papallones i els seus ecosistemes.

Es recomana anar-hi els dies que fa sol que és quan les papallones són més actives.

Què podeu veure?

 • Hi ha una zona exterior boscosa on hi trobem els Muntjaks, uns cérvols provinents del sud d'Àsia.
 • La zona dels ratpenats, que s'hi accedeix per una cova. Són ratpenats procedents del centre d'Amèrica .
 • La zona de les iguanes i les petites aus exòtiques.
 • L'aquari dels peixos cecs.
 • El jardí de les papallones, resseguint els camins les podreu anar veient, papallones de molts colors, formes i mides. Les podreu veure menjar, volar o contemplar mentre estan quietes.

Les papallones

Butterfly Parck hivernacle

Entre tots els insectes, les papallones són unes de les més conegudes. Per l'espectacularitat de les seves ales però també per tota la màgia i fantasia que les envolta. Es calcula que hi ha prou de 200.000 espècies diferents, de les quals només un 10% són diürnes. Voleu saber-ne més? A la web hi trobareu una introducció al món de les papallones així com també material escolar. També hi ha material de les aus exòtiques o de les plantes.

Més informació

Serveis

 • Es pot comprar menjar per als ocells
 • Pàrquing
 • Botiga
 • Accés per a minusvàlids
 • Àrea de pícnic
 • Audiovisual (s'ha d'haver reservat el servei)

Horari

Obert tots els dies de l'any des de les 10 fins a 1 hora abans de la posta de sol. Tancat per Nadal.

 

+ Alt Empordà amb nens

+ visitem animals

INSTAGRAM

 

 

 

Save

etiquetes: