Què fem?

Tren Petit de Fornells de la Selva

  1. Home
  2. »
  3. Tren Petit de Fornells de la Selva
adreça:
Carrer de Pompeu Fabra, 26, Fornells de la Selva, Gironès (el)
horari: segon i el quart diumenge de cada mes de 10h a 13h excepte el mes d’agost maquetes de 10h a 13h, trenets de 11h a 13h
correu electrònic: info@asafegi.com

 

 

 

El Tren Petit de Fornells de la Selva està ubicat al costat de l'estació de tren on l'Ajuntament va construir un circuit de tren tripulat de 5 i 7 polzades d'ample. El seu manteniment i funcionament estan a càrrec d'ASAFEGI, Associació d’Amics del Ferrocarril de les Comarques Gironines. El tren circula de cara al públic els segons i quats diumenges de mes de 10 a 13h, excepte el mes d'agost. Disposen de diferents maquetes, una d'elles situada en una sala de l'estació.

 

Tren Petit de Fornells de la Selva. Fotos

Tren Petit de Fornells de la Selva

Tren Petit de Fornells de la Selva

Tren Petit de Fornells de la Selva

Abans d'ana-hri us recomanem que consulteu al web de l'associació si hi ha canvis en els horaris de visites i circulació dels trens.

Les maquetes del Tren Petit

Tren Petit de Fornells de la Selva

La maqueta es conserva en una sala de la estació, a la part esquerra, a darrera del bar, ocupa el fons de l’habitació. Va ser feta per n’Emili Figueras i Roca, i actualment és patrimoni de l’Ajuntament de Fornells de la Selva.

 

Circuits de trens

Circuits de trens, exposicions i museus de trens

Us deixem el recull de trens tripulats de Catalunya. La majoria funcionen gràcies a diferents associacions d’amics dels trens. Aquestes s’encarreguen del manteniment, disseny dels traçats i de la circulació dels trens de viatgers. Els parcs amb trenets solen ser els espais on les associacions tenen ubicat el circuit i instal·lacions. També podreu veure els museus del tren amb màquines antigues, maquetes…

 

Altres llocs d'interès

 

 

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save