Què fem?

rutes de llegenda de Salt

  1. Home
  2. »
  3. rutes de llegenda de Salt
adreça:
Salt Gironès (el)
coordenades: 41.9770808 / 2.7954071 (Museu de l'aigua)

 

 

 

 

Les rutes de llegenda de Salt han estat creades per descobrir el Parc de les Deveses de Salt i el riu Ter. En total teniu 4 itineraris diferents que us pretenen descobrir diferents maneres de gaudir del ric i divers espai natural. Les rutes tenen el nom d’un dels quatre personatges principals d’una llegenda molt popular a Salt, la de La Nimfa Mifegínia El Gegant del Rec.

 

rutes de llegenda de Salt

rutes de llegenda de Salt

Us deixem els enllaços dels 4 itineraris, només heu de clicar sobre el nom de cada ruta.

Ruta de Llegenda El pelut de la Pilastra

Aquest itinerari és el més llarg de tots i es pot fer a peu o en bicicleta. Podeu fer la ruta sencera o només un tram. Distància: 12 km - Durada: a peu:4h  en bici: 1h.

Ruta de Llegenda El fill de la Muntanya

Començar a tocar de la seu del Museu de l’Aigua de Salt i continua per les principals zones humides del Parc de Les Deveses de Salt, i anireu un bon tros ben a prop del riu Ter. 

Ruta de Llegenda de la Nimfa Mifegínia

L'itinerari us permet aprendre un munt de coses sobre les principals espècies d’animals i plantes que viuen al Parc de Les Deveses de Salt, així com la seva riquesa pel que fa a la biodiversitat. Itinerari adaptat per a Minusvàlids Motrius.

Ruta de Llegenda “El Fill del Tro”

Itinerari que transcorre per un paisatge divers, el qual es pretén que sigui descobert a través de les sensacions que experimentarem en transitar-hi, més enllà del que ens ofereix la vista. Distància: 2,750 km - Durada: 1h  en bici: 1h.

 

 

+ activitats i rutes Gironès

+ rutes de llegenda

 

 

 

INSTAGRAM