baner cavatast

Què fem?

Bee Happy

  1. Home
  2. »
  3. Bee Happy
web:
adreça: Carrer Bassella, 22
adreça:
Juncosa Garrigues (les)
coordenades: 41.2738483 / 0.8070817
telèfon: 670 46 25 43
correu electrònic: apicola@beehappy.cat

 

 

 

Bee Happy està ubicat a Juneda, les Garrigues. Una de les particularitats d'aquesta apicultura és la transhumància de les abelles. En fan el trasllat de nit, sense estrès i amb el màxim benestar. De les muntanyes de Prades i la Serra del Montsant, passant per les Garrigues i fins als Pirineus. Això permet obtenir petites collites de mel, úniques de cada indret i diferents cada any. Podeu fer una visita a l'obrador, visitar les arnes i fer un tastet. Cal reserva.

 

Bee Happy - Bee Turisme

Visita a l'arnar :Ens desplaçarem amb vehicle particular fins al camp, prop de l’arnar, al bell mig d’un paisatge 100% garriguenc. Ben equipats amb la indumentària adient per anar a visitar les abelles, omplirem el fumador de pinassa i l’encendrem. Abans de posar rumb a l’arnar, farem una breu explicació de certs aspectes a tenir en compte a l’hora de visitar les abelles.

Visita a l'obrador: Un cop acabada la visita al camp, ens dirigirem cap a l’obrador de Bee Happy ubicat a Juncosa, on s'expliquen tots els ets i uts del nostre dia a dia. Recol·lecció, desoperculació manual de la bresca, extracció de la mel mitjançant centrifugació, colat , maduració de la mel, envasat i etiquetatge manual de la mel reposada...

Tast de mels: El tast de mels ens permetrà posar a prova el nostre paladar.  Conèixer les diferents mels que produïm a Bee Happy, identificar-ne les seves particularitats i diferenciar-les.

I pels més petits podran elaboraran la seva pròpia espelma amb cera d’abella.

 

 

garrigues

+ activitats Les Garrigues