Què fem?

Castell Trinitat de Roses

  1. Home
  2. »
  3. Castell Trinitat de Roses
adreça:
Carrer Antoni Canals, s/n - Roses Alt Empordà (l')
coordenades: 42.2432167 / 3.1834413

 

 

 

El Castell de la Trinitat de Roses és un dels primers exemples de fortalesa d'artilleria de costa i un edifici innovador respecte a l'època en què va ser concebut i construït. Aixecat sobre un promontori que controla i defensa l’entrada per mar al port de Roses, el castell formava part de l’estratègia mediterrània de defensa que l’Imperi espanyol va impulsar durant l’època moderna. Consulteu a l'agenda de Roses per si hi ha alguna activitat programada.

 

Castell Trinitat de Roses

Castell Trinitat de Roses

Adquirit per l'Ajuntament l'any 1990, l'any 2011, després de 8 anys de treballs de restauració i rehabilitació, va ser obert al públic i integrat en el circuit patrimonial i d'equipaments culturals de Roses.

Castell Trinitat de Roses

Aquest castell, popularment conegut com el de la Poncella o el Botó de Roses, presenta una planta en forma d’estrella de quatre puntes, anomenades punta de Roses (O), de la Trinitat (E), de les Medes (S) i de Sant Pere de Rodes (N), amb un cinquena punta afegida per protegir la via d’entrada al castell (revellí).

 

 

Castell Trinitat de Roses - activitats i visites guiades

Escape Kids Pirates al Castell de la Trinitat

Castell Trinitat de Roses

veure agenda aquí

  • El Joc del Castell: Joc de pistes per descobrir els enigmes del castell és una activitat familiar i per fer en grup. L'activitat és lliure i es pot fer dins l' horari d’obertura del castell. Preu de lloguer del joc: 3€. El Castell de la Trinitat ofereix durant tot l’any activitats familiars autoguiades.
  • Escape Kids Pirata: Joc de pistes i enigmes per sortir del Castell en 40 minuts. Activitat lliure en horari d'obertura del Castell. Preu de lloguer del joc: 3€ per nen participant.

 

+ activitats i rutes per l'Alt Empordà

+rutes de castells

 

 

INSTAGRAM