Què fem?

La Motxilla de la Blanca de Santa Pau

  1. Home
  2. »
  3. La Motxilla de la Blanca de Santa Pau
adreça:
Av. dels volcans, 14 - Santa Pau Garrotxa (la)
preu activitat: Activitats de pagament (consulteu enllaç)

 

 

 

 

 

La Motxilla de la Blanca de Santa Pau us permet descobrir el municipi d'una manera diferent i divertida. Està pensada com una gimcana autoguiada per a tota la família i que recorre el conjunt medieval i l’entorn del poble. Amb aquesta activitat, coneixereu d’una manera divertida, interessant i entretinguda la història de la Vila, dels seus avantpassats, com vivien, què menjaven, a què es dedicaven... Cal recollir el material a l'Oficina de Turisme. També disposeu del joc ruta Juga Parc de Santa Pau, que recorre els espais més emblemàtic s del Parc Natural dins del municipi.

 

La Motxilla de la Blanca de Santa Pau

A través de la Blanca, la filla d’un sabater del poble, viureu la vostra pròpia història, a més de descobrir, és clar, la història d’aquest poblet amb encant envoltat de volcans.

La gimcana té una durada aproximada de 2 hores i comença i acaba des de la mateixa Oficina de Turisme de Santa Pau – Av. dels volcans, 14. Activitat de pagament, cal recollir el material al l'Oficina de Turisme.

Juga Parc de Santa Pau

El JugaParc és un joc/ruta autoguiada pels espais més emblemàtics del Parc Natural de la Zona Volcànica a Santa Pau: del nucli antic, al Santuari dels Arcs, la Pedra del Diable i Sant Martí Vell, fins arribar a Santa Pau. És un joc autoguiat per a tota la família, on l’enginy, la imaginació i la sensibilitat apareixen per viure una aventura inoblidable.

AQUÍ teniu més informació. Activitat de pagament.

 

El Poble medieval de Santa Pau

la motxilla de la blanca

La plaça Major és una de les places medievals més ben conservades de Catalunya. Destaquen els característics porxos amb arcades. La plaça també era anomenada antigament Firal dels Bous ja que hi tenia lloc el mercat.

 

 

 

+ activitats i rutes pel la Garrotxa

+activitats escape room/town i gimcanes

 

 

INSTAGRAM