Què fem?

Salt del Roure a Vall d’en Bas

  1. Home
  2. »
  3. Salt del Roure a Vall d’en Bas
adreça:
Sant Esteve d'en Bas - Vall d'en Bas Garrotxa (la)

 

 

 

L'itinerari fins el Salt del Roure a Vall d'en Bas és una bonica excursió per fer a peu en família a prop del municipi de Sant Esteve d'en Bas. La ruta, lineal i fàcil us permetrà endinsar-vos en un dels atractius racons d'aquesta part de la Garrotxa. Contemplar una vegetació exuberant i magnífica de prats i bosc fins arribar a la riera. A l'estiu, us podreu refrescar a les aigües de la riera  de Joanetes, on a l'hivern el salt pot arribar a estar glaçat. La caminada es fa per una pista forestal ample i per un corriol estret que arriba fins el Salt. Una bonica excursió amb nens.

 

Salt del Roure a Vall d'en Bas. Dades i mapa

Salt del Roure a la Vall d'en Bas

Salt del Roure a Vall d'en Bas. Itinerari

  • Cal deixar el cotxe al km 4,5 de la carretera del coll de Bracons. Des d'aquí per una pista ampla passarem per sobre dels túnels de la carretera nova.
  • Abans d´arribar a la masia cal agafar un corriol just a la dreta que evita passar per davant la casa (hi trobareu un cartell). Seguin el camí, a pocs metres, trobareu l´Ermita de Sant Mateu, rodejada de prats en un entorn molt agradable.
  • Després de l'ermita el camí s'endinsa al bosc fins trobar la riera de Joanetes on podreu gaudir del gorg i el Salt del Roure.

Un camí d'anada i tornada que es converteix en un passeig agradable per fer amb els nens.

 

 

Altres llocs d'interès

 

INSTAGRAM

 

 

 

Save

Save

Save

Save

etiquetes: