baner cavatast

La Garrotxa excursions i activitats amb nens

Garrotxa

La Garrotxa excursions i activitats amb nens

La Garrotxa, excursions en terra de volcans, verdor i aigua. És una de les comarques més fotogèniques i visitades durant tot l’any però especialment a la tardor quan la Fageda d’en Jordà s’encatifa de fulles. Al nord de la vall del Fluvià forma part de l’Alta Garrotxa i la part meridional se l’anomena subcomarca d’Olot, on es troba la capital. Els gorgs de la Garrotxa, sobretot els del Brugent son indrets naturals protegits.

La Fageda d'en Jordà - Nº2 Sender Joan Maragall

La Fageda d’en Jordà – Nº2 Sender Joan Maragall

itinerari 2 de la fageda d’en Jordà, camí Joan Maragall
Espai Crater Olot

Espai cràter

aprenem sobre volcans
Parc Nou d'Olot

Parc Nou d’Olot

Casal dels Volcans
Bas de Màgia a la Vall d’En Bas Hostalets

Bas de Màgia a la Vall d’En Bas

7 rutes i 7 pobles – ruta joc App
RUTA del Boscarró

ruta del Boscarró a Sant Joan les Font

petita excursió a la vila de les fonts
Parc de la Pedra Tosca

El Parc de la Pedra Tosca

ruta circular (pedra seca)
Museu dels Sants d'Olot

Museu dels Sants d’Olot

activitats familiars
Guia familiar d'Olot

Guia familiar d’Olot

10 plans diferents
Àrees de pícnic de la Garrotxa

Àrees de pícnic de la Garrotxa

llistat zones de pícnic

Hi trobareu pobles amb encant com Besalú, Castellfollit de la Roca o Sant Feliu de Pallerols i indrets com la zona del Boscarró a Sant Joan Les Fonts o les curioses cabanes d’Argelaguer. No podeu visitar la comarca sense pujar a algun dels seus volcans: Croscant, Margarida o el Montsacopa, aquest en un itinerari que surt des del mateix centre d’Olot. A l’estiu, a part de les passejades i excursions, els gorgs i salts d’aigua són dels indrets més concorreguts tot resseguint els rius Brugent i Llémena. Al peu del post trobareu més informació de la comarca.

El parc de la zona volcànica de la Garrotxa

El Parc de la Zona Volcànica de la Garrotxa s’estén pels municipis de: Castellfollit de la Roca, Mieres, Montagut i Oix, Olot i les Planes d’Hostoles, Les Presses, Sant Aniol de Finestres, Sant Feliu de Pallerols, Sant Joan les Fonts, Santa Pau i La Vall de Bianya. Teniu un munt de rutes i activitats per gaudir d’aquest magnífic espai natural. A l’enllaç trobareu més informació del parc.

Els gorgs de la Garrotxa

gorg de la Garrotxa Can Poeti

Entre les zones més visitades de la comarca hi ha els petits gorgs i alguns salts d’aigua. Aquests es centren en els bonics paratges de Brugent i la riera de Cogolls, a les Planes d’Hostoles. Degut a la massificació en determinades èpoques de l’any, primavera i estiu, fa uns anys que es va decidir limitar el nombre de del visitants. Si hi aneu esteu atents ja que cal adquirir un tiquet per accedir al riu o en determinades zones d’aparcament. Podeu comprar el tiquet a la pàgina de reserves  AQUÍ – Espai Protegit del Brugent

Més informació i enllaços

Entrada similar

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *