excursions a la Garrotxa amb nens

La Zona volcànica Garrotxa té una superfície de 15.309ha, de les quals, 1.180,42 ha en 28 reserves naturals parcials. El Parc s’estén al voltant d’Olot, capital de la comarca. S’hi troben 40 cons volcànics i més de 20 colades de laves basàltiques. La seva orografia, el sòl i el clima, proporcionen una rica i variada vegetació, destacant-ne les fagedes i l’exuberant bosc de ribera.  Arquitectònicament són interessants els nuclis antics medievals, els monuments romànics, els edificis modernistes… El parc disposa d’equipaments destinats a aconseguir que els visitants puguin gaudir i conèixer l’entorn. Rutes senyalitzades, panells informatius per descobreixin la fauna i flora que hi habiten.  Veure plànol del Zona Volcànica de la Garrotxa.

Municipis situats dins la zona volcànica

Castellfollit de la Roca, Mieres, Montagut i Oix, Olot, Planes d’Hostoles, les Preses, Sant Aniol de Finestres, Santa Pau, Sant Feliu de Pallerols, Sant Joan les Fonts, la Vall de Bianya.

parc natural de la garrotxaLa Zona Volcànica de la Garrotxa. Excursions i sortides a totnens
Fitxes de les diferents entrades que tenim a totnens: rutes, excursions, àrees de pícnic… Excursions per la ruta del Boscaró, la Fageda d’en Jordà, pujada al volcà Montsacopa, les Roques Encantades… o fer excursions per remullar-vos als gorg d’en Murris, el gorg de la Plana… són alguns dels seus atractius. Així com la visita a pobles com Les Planes d’Hostoles, Sant Privat d’en Bas, Sant Feliu de Pallerols, Santa Pau, Olot…

Pel la zona volcànica passa la ruta de la Via Verda de Olot-Girona que us permet fer excursions en bicicleta o a peu resseguint el traçat. La zona disposa de nombroses àrees de lleure amb taules de pícnic, zones infantils i diferents serveis.

La Zona Volcànica de la Garrotxa.

Més informació

 

 

La Garrotxa amb nens: excursions i visites

Us deixem totes les fitxes que tenim de la comarca. inclouen també les del Parc Natural de la Zona Volcànica.