Què fem?

Mysterium Serpentis joc de pistes Manlleu

  1. Home
  2. »
  3. Mysterium Serpentis joc de pistes Manlleu
fotos de: Sergi Mir (El Serpent)
adreça:
Passeig del Ter - Manlleu Osona
coordenades: 41.9988157 / 2.2873178 (embarcador del Ter)

 

 

 

Per mirar de mantenir ben viva la llegenda del Serpent de Manlleu s'ha creat un escape tour o joc de pistes a Manlleu que recorre una part del municipi. Anireu des de l'embarcador del Ter fins la font de la Mare de Déu passant per 7 punts amb 7 fites que tenen un codi QR cadascuna. Mentre jugueu al Mysterium Serpentis anireu descobrint el patrimoni cultural i natural de la ciutat i aprenent sobre la llegenda de la singular bèstia. Activitat familiar pensada per a nens a partir de 4 anys.

 

Mysterium Serpentis joc de pistes de Manlleu

Mysterium Serpentis joc de pistes de Manlleu

El joc és gratuït i es pot jugar durant tot l'any i en tot moment. Només cal tenir el llibret del joc, que us podeu descarregar. També es pot anar a buscar al Museu del Ter, a tocar de l'inici del joc, i aprofitar per visitar-lo. Necessiteu un mòbil per poder llegir els QR.

L’itinerari proposa set parades en punts claus de la ciutat, des de l’embarcador fins a la Font de la Mare de Déu. En aquests punts hi ha col·locades fites amb pistes per acabar trobant el diamant. Són gairebé 2km de recorregut en els quals els participants descobriran el patrimoni natural i cultural de Manlleu tot revivint la llegenda del Serpent.

La llegenda El Serpent de Manlleu

Mysterium Serpentis joc de pistes de Manlleu

informació del Museu del Ter

 

Parc infantil del El Serpent

Parc infantil del El Serpent

S'ha començat a remodelar el parc per incloure la gran estructura de El Serpent (octubre 2023).

Santuari del Puig-Agut

Santuari Puig-agut de Manlleu

Si visiteu Manlleu acosteu-vos fins el Santuari de Puig-agut és un indret d'aquells que no deixa indiferent a ningú. El contrast de la façana i la taulada verda del campanar ressalta al cim del petit turó (696m.)  i li dona un aspecte encara més bonic. L'indret és converteix no només en un lloc de pelegrinatge per fer les fotos de rigor sinó que esdevé un bonic mirador sobre la plana de Manlleu. Destaquen la part de les escales amb parets decorades amb pedres que dibuixen les façanes de diferents esglésies de Catalunya.

 

El Osona en família

+ Jocs de pistes familiars

+ activitats amb nens

 

INSTAGRAM