Activitats estiu

Què fem?

Santuari de Puig-agut

  1. Home
  2. »
  3. Santuari de Puig-agut
Santuari Puig-agut de Manlleu
Santuari Puig-agut de Manlleu
adreça:
Camí de Puig Agut s/n - Manlleu Osona
coordenades: 42.0290099 / 2.2899383

plans en familia

 

 

La visita fins al Santuari de Puig-agut és un indret d'aquells que no deixa indiferent a ningú. El contrast de la façana i la teulada verda del campanar ressalta al cim del petit turó (696 m.) i li dona un aspecte encara més bonic. L'indret es converteix no només en un lloc de pelegrinatge per fer les fotos de rigor sinó que esdevé un bonic mirador sobre la plana de Manlleu. Destaquen la part de les escales amb parets decorades amb pedres que dibuixen les façanes de diferents esglésies de Catalunya.

 

Santuari de Puig-agut

Santuari Puig-agut de Manlleu

La característica del terreny, les margues, son força comuns a la comarca i aquí també li acaben de donar un aspecte pelat i singular.

Santuari Puig-agut de Manlleu

El Santuari de Puig-Agut és d'estil neogòtic i està inclòs en l'Inventari del Patrimoni Arquitectònic de Catalunya. Està situat dalt d'un turó de 696 metres d'altitud en el punt més elevat del terme municipal de Manlleu. El santuari està dedicat al Sagrat Cor de Jesús. Fou dissenyat per l'arquitecte August Font i Carreras i construït entre el 1885 i 1886.

Santuari Puig-agut de Manlleu

Hi trobareu una petita zona infantil i un restaurant per dinar (de dijous a diumenge). Si voleu veure més fotos, podeu anar a Plans en família d'Instagram.

 

 

Altres activitats amb nens

+ Osona amb nens

+ punts d'interés

 

 

INSTAGRAM