Què fem?

Àrees de pícnic d’Osona

  1. Home
  2. »
  3. Àrees de pícnic d’Osona
adreça:
carrer de la Fura - Vic Osona

 

 

 

 

Fem un llistat de les àrees de pícnic d'Osona. Per mirar que sigui el més complert possible hem demanat a la Marta de Som de Pícnic si podem utilitzar el nom de les zones de pícnic on té entrada al seu blog. Hi hem afegit els enllaços que us durant a l'entrada corresponent del seu web per així veure tota la informació. Sempre que nosaltres tinguem la fitxa l'enllaç serà el nostre o, depenent de la informació, posarem els dos.

 

Àrees de pícnic d'Osona

Àrees de pícnic d'Osona

zones de pícnic d'Osona

Us recordem que en les nostres excursions si es passa, es surt o s'arriba a una zona de pícnic també ho teniu marcat. I també tenim inclosos els parcs infantils alguns dels quals disposen de zona amb taules de pícnic. Als enllaços trobareu tota la informació de les diferents zones de pícnic d'Osona dels seus espais així com dels diferent serveis o punts d'interès.

Hem ordenat el llistat per població.

 

Més espais on trobar taules de pícnic

Àrea d'esplai de la font del Castell Xic

 

Som de pícnic

El blog Som de pícnic és una bona eina per trobar ben documentades les diferents zones de pícnic que han visitat la Marta i família. Hi trobareu moltes fotos i teniu ben indicat com s'hi arriba així com algun altre apunt d'interès.

Osona territori camper

La comarca d’Osona, a través del projecte “Osona, territori camper” i amb el suport del Departament d’Empresa i Coneixement ha adequat 12 àrees d’autocaravanes a diferents punts del territori on els usuaris poden aparcar en llocs segurs, prop dels centres dels municipis i envoltats de naturalesa. Us deixem AQUÍ la relació d'àrees.

Descobrir Osona en família

Osona excursions i activitats amb nens

 

 

 

INSTAGRAM

 

etiquetes: