Bosc Encantat de Gurb

 1. Home
adreça:
Gurb Osona
coordenades: 41.9563490 / 2.2192525

 

 

 

Us proposem una sortida divertida i diferent. Endinsar-se al Bosc Encantat de Gurb tot resseguint el torrent del Sitjar, un indret ombrívol i bonic. Entreu al bosc i busqueu les boniques figures de fusta de diferents animals i objectes. Creueu el pont, busqueu el drac, els gnoms, la guineu, la tortuga, el teixó... Descobriu la singularitat de les casetes de fusta per als ocells que hi ha penjats als arbres com la caseta del Piu-Piu o la tetera.

 

Bosc Encantat de Gurb. El bosc de les figures de fusta

El Bosc Encantat de Gurb

Un altre dels atractius que té de l'indret és que en moltes ocasions s'hi han posat cartells, també de fusta, per indicar el nom de diferents arbres o plantes: roure, falguera, om... Tot plegat resulta una manera  divertida d'aprendre a distingir la vegetació de l'entorn. També trobareu, al llarg del recorregut, inscripcions commemoratives o frases singulars gravades en panells de fusta.

El Bosc Encantat de Gurb disposa d'una zona de bancs i taules de pícnic per poder-s'hi entaular a dinar o berenar. Sens dubte, una atractiva i fàcil sortida per fer amb nens.

 

Com arribar al Bosc Encantat

El camí es troba als afores de la població de Sant Andreu de Gurb. Agafar la BV46001 direcció a Bartomeu de Grau, a uns 1'5 km trobareu la desviació. Seguir el camí, abans d'arribar a l'ermita de Sant Andreu de Gurb hi ha un descampat on poder deixar el cotxe.

 

Altres llocs d'interès

 

Carregant el mapa, espereu ...

 

 

Save

Save

etiquetes:

9 Comments

 • Eva ha dit:

  Aquesta excursió és bonica i curiosa, però no hauria d’aparèixer a “Excursions amb cotxet”, La vam intentar fer amb cotxet i vam haver de tornar a deixar-lo al cotxe: impossible.

  • totnens ha dit:

   Hola Eva,

   Ostres ens havien dit que la zona on hi han les escultures sí que s’hi pot anar amb cotxet encara que el camí és de terra. Ho indicarem.
   Gràcies pel comentari.

  • Mauricio ha dit:

   Hola me podrías explicar en que punto empieza la excursión no la encuentro en el GPS.

   Gracias.

   • totnens ha dit:

    Hola Mauricio,

    Acabem de deixar a la fitxa les coordenades 41.9563490 / 2.2192525. Has d’agafar la BV46001 direcció a Bartomeu de Grau, a uns 1’5 km trobareu la desviació.
    Esperem que ho trobis i que us agradi !

 • Eva ha dit:

  Realment sí que hi ha un petit tram que es pot fer en cotxet, però ni molt menys es pot fer tota l’excursió ni veure totes les figures, així que si es vol gaudir de totes les escultures, el millor és anar-hi sense cotxet!
  Gràcies a vosaltres per corregir-ho i actualitzar-ho!

 • Esther Peleja ha dit:

  Te algun cost fer aquesta ruta al bosc?

 • SILVIA ha dit:

  Hola,
  Quants km té la ruta? Ho volem fer amb dos nens de 2.5 anys i volem valorar si es possible que per ells mateixos la puguin fer tota.
  Gràcies

  • totnens ha dit:

   Hola Sílvia,

   No tenim la distància exacte però l’excursió es fa com un passeig per la zona de les escultures des del cotxe. Segur que als petits excursionistes els agrada molt !

Leave a comment

Send message to moderator