Quaderns d\'estiu Castellnou Edicions

Què fem?

Bosc Encantat de Gurb

  1. Home
  2. »
  3. Bosc Encantat de Gurb
adreça:
Gurb Osona
coordenades: 41.9563490 / 2.2192525

 

 

 

Us proposem una sortida divertida i diferent. Endinsar-se al Bosc Encantat de Gurb tot resseguint el torrent del Sitjar, un indret ombrívol i bonic. Entreu al bosc i busqueu les boniques figures de fusta de diferents animals i objectes. Creueu el pont, busqueu el drac, els gnoms, la guineu, la tortuga, el teixó... Descobriu la singularitat de les casetes de fusta per als ocells que hi ha penjats als arbres com la caseta del Piu-Piu o la tetera.

 

Bosc Encantat de Gurb. El bosc de les figures de fusta

El Bosc Encantat de Gurb

Un altre dels atractius que té de l'indret és que en moltes ocasions s'hi han posat cartells, també de fusta, per indicar el nom de diferents arbres o plantes: roure, falguera, om... Tot plegat resulta una manera  divertida d'aprendre a distingir la vegetació de l'entorn. També trobareu, al llarg del recorregut, inscripcions commemoratives o frases singulars gravades en panells de fusta.

El Bosc Encantat de Gurb

Segurament la figura icònica del bosc de Gurb, el drac de Comodo.

Bosc Encantat de Gurb

El Bosc Encantat de Gurb

Oh, ens han dit que els nans ja no hi son!

El Bosc Encantat de Gurb

Les casetes dels ocells

El Bosc Encantat de Gurb

El dinosaure i el teixó

El Bosc Encantat de Gurb disposa d'una zona de bancs i taules de pícnic per poder-s'hi entaular a dinar o berenar. Sens dubte, una atractiva i fàcil sortida per fer amb nens.

bosc encantat de gurb rutes

Sabeu quina relació hi ha entre un castell, un drac de Comodo i una creu? Gurb! Si us organitzeu podeu fer-ho tot en un dia, parc i excursió.

 

Com arribar al Bosc Encantat

El camí es troba als afores de la població de Sant Andreu de Gurb. Agafar la BV46001 direcció a Bartomeu de Grau, a uns 1'5 km trobareu la desviació. Seguir el camí, abans d'arribar a l'ermita de Sant Andreu de Gurb hi ha un descampat on poder deixar el cotxe.

 

Altres llocs d'interès

 

INSTAGRAM

 

 

Save

Save