baner tram baix

Què fem?

Joc de pistes Tona secreta

  1. Home
  2. »
  3. Joc de pistes Tona secreta
web:
adreça:
Esplanada de La Canal - Tona Osona
coordenades: 41.8511201 / 2.2288328 (Esplanada de la Canal - zona aparcament)

 

 

 

El joc de pistes Tona secreta és una activitat familiar que a través del joc podreu descobrir diferents indrets d'interès del municipi. En total hi ha sis secrets per descobrir i tots tenen una funcionalitat similar per resoldre'ls encara que els reptes o activitats siguin diferents. Voleu descobrir el secret nocturn, el secret del castell o el secret de les Lloses?. Activitat familiar gratuïta.

 

Joc de pistes Tona secreta

Joc de pistes Tona secreta

AQUÍ podeu accedir al mapa. Cliqueu sobre qualsevol de les icones dels secrets per veure el seu contingut. En cada joc tindreu la informació, les pistes i el temps que podeu tardar en resoldre'l. La majoria es poden fer en 10 minuts tret del secret nocturn que necessitareu uns 25 minuts. Ep, recordeu portar una llanterna!

joc de pistes tona secreta

  • El secret del Castell
  • El secret de la Caterina
  • El secret de les Llosses 
  • El secret Nou
  • El secret Roqueta
  • El secret Nocturn

Fira del joc de Tona

La Fira ja s'ha convertit en un esdeveniment de la prèvia de les festes de Nadal. Al novembre es celebra la Fira del Joc de Tona on hi trobareu diferents espais i tot tipus de jocs i per a totes les edats.

El Castell de Tona

El Castell de Tona i l'església de Sant Andreu

Situat al Pla del Castell, en un petit turó al peus del nucli de Tona, es troba La torre Major. La torre és l'única part del Castell de Tona que queda dempeus. Es tracte d'una torre de defensa, ara en runes, de 4,85 x 5,10 amb una altura de 7,5m assentada sobre d'una roca. A uns 200m de la torre, en el mateix Pla del Castell, s'alça l'església de Sant Andreu d'origen romànic. Un cop a dalt, el turó es converteix en una impressionant atalaia des d'on es pot veure bona part de la Plana de Vic i la comarca d'Osona. (veure fitxa)

 

El Osona

+ Jocs de pistes familiars

+ activitats amb nens

 

INSTAGRAM