Activitats estiu

Què fem?

30 experiències per descobrir Palafrugell en família

  1. Home
  2. »
  3. 30 experiències per descobrir Palafrugell en família
adreça:
Palafrugell Baix Empordà (el)

 

 

 

 

Des de Turisme Palafrugell han ideat un fulletó on inclouen 30 experiències per descobrir Palafrugell en família. Es tracta d'activitats a l'aire lliure que permeten conèixer racons i curiositats de Palafrugell, Calella, Llafranc, Tamariu i Llofriu. Es poden fer durant tot l'any i no tenen cap tipus de dificultat i n'hi ha de divertides i singular. Us podeu descarregar el fulletó o demanar-lo a qualsevol de les oficines de turisme.

 

30 experiències per descobrir Palafrugell en família durant tot l'any

30 experiencies a palafrugell llista

descarregueu-vos el pdf - aneu marcant les experiències que aneu completant !

Les experiències estan classificades en 5 grups o categories:

  • en forma
  • soc artista
  • explorant
  • per emmarcar
  • relax

Descobriu Palafrugell en família a través de les experiències proposades al pdf

Hi trobareu experiències tan divertides i curioses com troba la mona vestida de seda dins la vila, dibuixar el perfil de les illes formigues, veure la posta de sol des del Cap de Sant Sebastià o menjar un gelat a la fresca. Sense oblidar-se visitar el dolmen de Can Mina dels Torrents, trobar el rellotge de sol al passeig del Canadell... Trobar la pilota de futbol de suro al Museu del Suro i aprofitar per visitar el museu i apuntar-se a les activitats i rutes que s'hi organitzen. N'hi a 30 a la llista però segur que en podeu fer moltes més.

experiències per descobrir Palafrugell en família amb nens

Animeu-vos a descobrir totes i anar fent una creu a la casella corresponent. Les propostes les podeu anar fent durant tot l'any. I, quan les hagueu fet totes, torneu a una de les oficines de turisme per buscar la vostra recompensa.

 

Altres llocs d'interès

+ activitats i rutes Baix Empordà

+ activitats familiars

 

 

INSTAGRAM