Carnet de l'explorador del Parc Natural de l'Alt Pirineu

Hi ha moltes maneres de descobrir, visitar i gaudir del Parc Natural de l’Alt Pirineu amb nens. Quan a les excursions, visites o activitats se li afegeix un atractiu com un carnet d’explorador els nens gaudeixen el doble, o més. Aneu als diferents punts d’informació i venda a recollir el vostre Carnet de l’explorador del Parc Natural de l’Alt Pirineu i gaudiu del magnific espai natural. El Parc disposa de diferents punts on segellar-lo: miradors, centres d’interpretació, empreses acreditades, refugis… I, si el segelleu tot voldrà dir que heu fet un munt de sortides i excursions i podreu obtenir una doble  recompensa. Conèixer una mica millor el fantàstic entorn i obtenir un premi.

 

Carnet de l’explorador del Parc Natural de l’Alt Pirineu. El passaport

Carnet de l'explorador del Parc Natural de l'Alt Pirineu

  • El passaport és un llibret editat en paper on s’ubiquen i s’expliquen els llocs preparats per rebre’t als petits excursionistes i les seves famílies. En el passaport hi trobareu els diferents continguts interpretatius, espais i persones assabentades de que ets explorador. Et felicitem això vol dir que vols conèixer ben bé el Parc Natural de l’Alt Pirineu.
  • L’App per descobrir el Parc. Una aplicació on hi trobareu tota la informació necessària per gaudir i conèixer el parc: rutes interpretades, punts d’interès, senders, la guia de serveis del territori i un joc interactiu per fer en família.
  • Material didàctic. A la web també trobareu materials didàctics per treballar el Parc durant les diferents estacions i un joc per descobrir l’ós bru del Parc.

 

Carnet de l'explorador del Parc Natural de l'Alt Pirineu

Si aconseguiu tenir tots els punts segellats podreu obtenir una recompensa. Passeu per alguna de les dues oficines del parc i us donaran el premi.

On segellar el passaport?

Carnet de l'explorador del Parc Natural de l'Alt Pirineu

En tots aquests llocs on podreu segellar el passaport després de realitzar la visita o l’activitat proposada.

En el cas dels refugis, el passaport es segellarà després de fer algun consum. En els miradors indicats trobaràs una xapa amb el relleu d’una icona divertida relacionada amb el mirador. Per segellar hauràs de calcar aquella icona sobre l’espai corresponent del teu passaport. Per tal de calcar hauràs de portar un llapis, recorda portar-lo quan vagis d’excursió. Cada itinerari té una icona diferent. En les activitats serà el guia acreditat qui et segellarà el passaport. A les fires indicades, trobaràs un espai del Parc Natural de l’Alt Pirineu on et segellaran el passaport.

  • Equipaments
  • Miradors
  • Fires i esdeveniments
  • Agenda PNAP
  • Empreses acreditades

*fotos i text confeccionats a partir de la web Explora el Parc

+ info Explora el Parc

excursions al Parc Natural de l’Alt Pirineus a totnens