totnens-animals-oueres1

El animals són els temes preferits dels nens, no és d’estranyar, doncs, que una bona part un munt de les manualitats per fer amb nens, els animals, en siguin els protagonistes: lleons, girafes, zebres, peixos, gossos, gats, pollets, dinosaures… qualsevol animal és apte per fer-ne una creativa manualitat. És per això que tenim un taulell específic a Pinterest dedicat als animals tot animals i una etiqueta del blog, on recollim fotos i manualitats d’animals que podeu fer amb els nens amb tot tipus de materials.

Per centrar una mica el post hem escollit exclusivament animals aquàtics per fer-los amb oueres de cartró: un creatiu tauró gris amb ouera de cartró, una estrella de mar, peixos, pops, crancs o balenes. La base de tots els animals són la part de l’ouera on es posa i protegeix l’ou. Té una forma de cub i resulta ideal per donar volum a l’animal que volem crear. després us caldrà diferents materials com cartolines, ulls, retoladors permanents, netejadors de pipes… per donar forma a l’animal escollit.

Animals aquàtics fets amb oueres de cartró

totnens-animals-oueres4

Aquesta recreació del fons marí inclou algues i una ostra amb perla.

totnens-animals-oueres9

Pinteu les oueres amb colors bonics, combineu-los amb materials com els ulls, aletes de cartolina o potes amb netejadors de pipes. Podeu ajuntar dues parts de l’ouera o fer l’animal a partir d’una sola: una balena, un peix taronja, un cranc vermell o una estrella.

totnens-animals-oueres16

totnens-animals-oueres10

Recrear el fons marí pot ser una manualitat molt divertida per fer amb els nens.

Pingüins i foques amb oueres de cartró

totnens-animals-oueres8

Els pingüins i les foques no són pròpiament animals del fons marí, però sí animals del món aquàtic i és per això que us portem unes fotos per si voleu fer una divertida foca amb oueres de cartró o una colònia de pingüins fets amb oueres de diferents mides.

 

Bona feina !!!

totes les fotos les hem trobar a Pinterest