baner cavatast

com fer un sobre carta amb cartolina
| |

com fer un sobre carta amb cartolina

com fer un sobre carta amb cartolina

Som del parer que, sempre que es pugui, els nens han de col·laborar en la preparació de la seva festa d’aniversari. Evidentment l’ajut s’ha d’adequar a l’edat. Per això us hem portat com fer un sobre carta amb cartolina com una idea d’invitació. Els nens poden retalla, escriure, plegar, enganxar… i enviar el sobre. Si voleu que el sobres tinguin cara de divertits animals mireu aquest post més antic de com fer sobres amb cares d’animals.

 

com fer un sobre carta amb cartolina com a invitacions per una festa

com fer un sobre carta amb cartolinaveure font original

Trieu cartolines de diferents colors per donar un caràcter divertit i alegre a la carta o invitació. Amb aquest tutorial amb fotos podeu veure que és molt senzill de fer. El més complicat serà escollir els dissenys dels segells o omplir la carta.

Es tracta de que els nens facin i escriguin la seva carta. Poden escriure-la a un amic, per algú de casa o convertir-la en una original invitació a una festa. S’ha d’escriure abans de plegar la cartolina i per tancar-la només necessitareu una  mica de cola.

Si la feu servir com una invitació podeu ajudar als nens donant una plantilla del que s’ha d’escriure: data, adreça, hora… i s’hi han d’anar disfressats, per exmple.

Els segells es poden dibuixar directament a la cartolina. Una manera més elaborada i maca és la de dibuixar el contorn del segell i enganxar-hi un petit dibuix fet en un full.

 

Bona feina !!!

+festes infantils

+invitacions per a una festa

Entrada similar

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *