arbres de nadal alternatius
| |

Arbres de Nadal alternatius

Els arbres de Nadal alternatius són aquells que es fan amb materials prou singulars com troncs, escales, boles o cintes sigui grans o petits de sobretaula. N’hem recollit uns quants, però si us hem de ser sincers els fets a partir d’una escala plegada de fusta ens agrada força. La decoració, sigui minimalista o més completa són el que li donen caràcter.

En altres posts trobareu decoració especial per l’arbre de Nadal feta pels nens amb materials com fruits del bosc com pinyes o aglans. També teniu decoració feta amb cartolines o altres materials. Repasseu els posts de l’Especial nadal amb nens.

Arbres de Nadal alternatius per posar a casa

Si teniu canyes llargues, llistons o troncs de fustes podeu muntar estructures per simular un avet. Després la decoració nadalenca amb boles, cintes, penjolls o llums ja depèn del gust de cadascú.

Estructura piramidal amb llistons de fusta. Troncs de fusta simulant de manera força diferent un arbre de Nadal. Boles! Aquest arbre de Nadal amb porexpan l’hem trobat molt original. Ja us hem dit que les escales plegables de fusta tenen un encant especial.

Més arbres de Nadal original

Amb una mica de cinta adhesiva podeu enganxar un avet a la paret.  Una versió minimalista amb boles. Més arbres de Nadal, en aquest cas de mida més reduïda.

Arbre de Nadal de fullola (com un mecano)

Arbre de Nadal de fullola

Aquest és el nostre arbre de Nadal, fet amb peces de fullola serrades i pintades per nosaltres. Consta de quatre estructures de branques que s’enganxen amb caragols al tronc central. I després infinitat de branques de diferents mides per donar-li l’aspecte d’avet. Es munta i desmunta cada Nadal. El 2022 li vàrem afegir boles de cartó i flocs de neu de tubs de cartó fetes per nosaltres. Aquest any ja veurem.

AGENDA

+ idees de Nadal al Pinterest de totnens

Entrada similar

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Informació bàsica sobre protecció de dades:

  • Responsable: totnens.
  • Finalitat: Controlar el correu brossa, gestió de comentaris.
  • Legitimació: Consentiment de l'interessat.
  • Destinataris: No se cediran les dades a tercers excepte per obligació legal.
  • Drets: Accedir, rectificar i suprimir les seves dades.
  • Informació addicional: Més informació a la nostra Política de privacitat