veure font original

Dibuixos artístics fets amb pasta per cuinar. La proposta artística que uns presentem avui barreja, de maneres diferents, la pasta per cuinar i el dibuix. Creacions artístiques ben singulars que demostren, una vegada més, que la imaginació i la creativitat donen molt bons resultats. Propostes creatives on els nens poden deixar volar la seva imaginació i convertir qualsevol tipus de pasta en un dibuix o una escena prou imaginativa.

 

Dibuixos artístics fets amb pasta per cuinar. Creativitat per a petits atistes

La pasta pot servir com a inspiració per fer un dibuix. Pasta com a inici d’un dibuix o pasta per crear composicions, tant de caire artístic com educatiu.

totnens-manualitat-dibuix-pasta5veure font original 1 2

Dues maneres ben diferents de fer servir la pasta per cuinar. Uns espaguetis bullits són molt mal·leables i permeten dibuixar pràcticament el que un es proposi. En el segon cas, es tracta d’utilitzar diferents tipus de pasta per fer un esquelet humà. Una divertida i diferent classe pràctica i visual de biologia.

totnens-manualitat-dibuix-pasta4veure font original

Fer un dibuix i després resseguir-lo enganxant pasta és una manualitat per fer amb nens. Aquesta activitat creativa els permet tallar i triar la pasta per després, amb paciència, anar-la enganxant sobre del dibuix. En la segona opció es tracte de deixar anar la imaginació tot fent el dibuix a partir de la pasta que prèviament s’ha enganxar al full.

totnens-manualitat-dibuix-pasta2

veure font original

Més models de dibuixos fets a partir de la pasta per cuinar perquè agafeu idees.

totnens-manualitat-dibuix-pasta1veure font original

Una altra manera de dibuixar amb la pasta és fer-la servir per fer composicions. En aquest cas, uns fideus gruixuts, prèviament pintat, creen una impactant composició. Un bonic cor vermell fet amb pasta.

 

 

Bona feina !!!

 

 

 

Save

Save