Quaderns d\'estiu Castellnou Edicions
Capa Publisher, recursos pedagògics musicals
| |

Capa Publisher, recursos pedagògics musicals

Capa Publisher, recursos pedagògics musicals

Leditorial Capa Publisher neix l’abril del 2021 i ofereix a mestres, educadors i famílies recursos pedagògics musicals per tal de fomentar l’amor i l’aprenentatge de la música. A llarg termini l’editorial es proposa publicar totes les temàtiques referents a com l’art millora la vida de l’ésser humà, sempre des d’un punt de vista científic i rigorós.

 

 

Capa Publisher, recursos pedagògics musicals

Si consulteu la seva botiga online trobareu un ventall de propostes musicals adreçades a diferents públics i en especial al públic infantil. Cançons del cançoner tradicional català per a piano, ukelele, guitarra, harmònica… que podeu trobar en diferents idiomes. També hi trobareu alguns instruments musicals per a que els nens comencin a agafar el gust per la música.

Els colors que donen la nota

Els llibres de partitures de l’editorial Capa Publisher amb gomets de colors per aprendre a tocar un instrument. Colors que substitueixen les notes musicals i faciliten de manera visual l’aprenentatge de la lectura d’una cançó i la seva interpretació musical.

Partitures de l’arc de Sant Martí Capa Publisher

Joan Capafons expert musicoterapeuta estava preparant una classe per a un nen amb TEA. Volia preparar-li una partitura adaptada amb rodones de colors amb la seriació del codi de colors de l’arc de Sant Martí perquè pogués tocar Quan tres oques… Va enganxar uns adhesius amb la seriació de l’arc de Sant Martí a les tecles del piano. L’any 2017  desenvolupa els tres primers cançoners adaptats de la sèrie Partitures de l’Arc de Sant Martí, en llengua catalana, espanyola i anglesa. I al 2019 surten les primeres versions en alemany.

Aquest és un mètode d’aprenentatge visual i fàcils per a infants, sobretot els que tenen dificultats per llegir les notes musicals del pentagrama.

 

Partitures de l’Arc de Sant Martí

Partitures de l’arc de Sant Martí

El llibre de Partitures de l’arc de Sant Martí és un recurs que es va concebre per facilitar la lectura de partitures a nens amb necessitats educatives especials. Fomenta la inclusió de l’aprenentatge musical, sobretot pels infants que no poden decodificar partitures standard. Els colors facilita que puguin tocar conjuntament amb altres nens que si poden llegir partitures standard.

Ofereix 20 partitures infantils tradicionals populars catalanes. Partitura standard, i la seva corresponent partitura amb rodonetes de colors. Codificació dels colors de l’arc de Sant Martí. Adjunta dues pàgines extres de gomets arrodonits de colors. Podeu adherir els gomets als instruments com ara teclats, xilòfons,….. Àudios gratuïts cantats per la Maira Espriu i les bases instrumentals per poder tocar i cantar.

El trobareu en diferents idiomes: català, castellà, alemany, anglès, basc…

 

Partitures per a ukelele de Capa Publisher

ukelele per a mans menudes capa publisher

L’editorial disposa de diferents llibres de partitures per a ukelele en diferents idiomes i graus de dificultat.

Ukelele per a mans menudes de Violant Olivares & Eduardo Hernández és un dels recursos pedagògics musicals més excel·lents que hem pogut avaluar en la nostra editorial. Un recurs perquè els més menuts comencin a descobrir l’ukelele soprano tot llegint la proposta de partitures que ofereix el llibre. Partitures de colors seguint la codificació de cordes que podeu adquirir en qualsevol comerç local d’instruments de música. 30 partitures algunes són conegudes i les altres són creació pròpia dels autors per poder ajustar-se a la proposta metodològica.

Cançoners nadalencs de Capa Publisher

cançoners tradicionals nadalencs de Capa Publisher

Per els qui gaudeixin tocar i cantar nadales podeu descobrir els diferents Cançoners nadalencs tradicionals des de Capa Publisher disposen de diferents llibres de partitures i cançons. En trobareu per a veu, guitarra i piano, per a ukelele, piano, flauta dolça… Consulteu a la botiga el catàleg.

 

Més llibres de partitures per a diferents instruments

A la botiga trobareu llibres de cançoners per a piano, guitarra, violoncel, harmònica… adreçats a un públic infantil i també per a adults.

 

 

 

Entrada similar

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Informació bàsica sobre protecció de dades:

  • Responsable: totnens.
  • Finalitat: Controlar el correu brossa, gestió de comentaris.
  • Legitimació: Consentiment de l'interessat.
  • Destinataris: No se cediran les dades a tercers excepte per obligació legal.
  • Drets: Accedir, rectificar i suprimir les seves dades.
  • Informació addicional: Més informació a la nostra Política de privacitat