Quaderns d\'estiu Castellnou Edicions
quan posar la decoracio de Nadal
| |

Quan posar la decoració de Nadal?

quan posar la decoracio de Nadal

Quan posar la decoració de Nadal? Com diem sempre, cada casa és un món i cadascú té les seves tradicions. El fet de muntar l’arbre de Nadal en família activa l’alegria i la felicitat. I això sempre és bo. Us passa a vosaltres? A nosaltres sí, encara que cada any pugui ser una mica diferent. Els llums, la decoració, el pessebre, l’arbre, ajuden a crear un ambient càlid i agradable per a grans i petits. És allò tan tòpic d’aquestes dates que genera felicitat. Quan ens hi posem? A partir del primer cap de setmana de desembre podria ser un bon moment.

Quan posar la decoració de Nadal? Tota una tradició

No cal començar quan ho anuncien els carrers, seguiu el vostre ritme. Muntar la decoració molt d’hora pot cansar si s’allarga en el temps, encara que d’entrada engresqui. Per això recomanem no avançar-se gaire. Abans es començava per Santa Llúcia, el 13 de desembre, però igual és massa tard. Unes tres setmanes abans de Nadal ja pot estar bé. En general a petits i grans ens alegra el muntatge i tot el que això comporta. Els llums, les boles, les figures nadalenques, el Tió, la música… tot inspira un aire de festa i bon humor. Uf, i un cert estrés!

Als nens els agrada col·laborar en la decoració de la casa i d’entrada tindreu uns ajudant molt entusiastes. Si son molt petits guardeu-los-hi un espai per a ells amb elements que puguin muntar i desmuntar i no es trenquin.

quan posar la decoracio de Nadal visitar una fira

Cada casa té la seva tradició i en l’inici de la decoració, també. Hi ha qui primer ha d’anar a comprar l’arbre o anar a buscar el Tió. Si ja es té l’arbre o Tió d’un any per l’altre, no es comença a muntar fins que no s’incorpora algun element nou, sigui en el pessebre o en la decoració.

Hi ha famílies que agafen com a data d’inici la visita d’alguna Fira de Nadal. N’hi ha moltes per tot el territori, podeu anar a descobrir-ne una de  nova cada any! Buscar una activitat familiar com a inici pot estar molt bé. La podeu convertir en una tradició familiar. Diuen que començar per l’arbre, sigui gran o petit, significa començar un cicle que acaba quan el desmuntem. I les festes duren el que dura l’arbre de Nadal. Us passa a vosaltres? L’arbre és l’eix de la decoració nadalenca o teniu algun altre element central?

Sempre és un moment especial triar quan posar la decoració de Nadal. Feu-lo màgic i gaudiu-lo amb els nens, aquests son els moments que recordaran sempre.

Bones festes!!!

Instagram totnens

Entrada similar

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Informació bàsica sobre protecció de dades:

  • Responsable: totnens.
  • Finalitat: Controlar el correu brossa, gestió de comentaris.
  • Legitimació: Consentiment de l'interessat.
  • Destinataris: No se cediran les dades a tercers excepte per obligació legal.
  • Drets: Accedir, rectificar i suprimir les seves dades.
  • Informació addicional: Més informació a la nostra Política de privacitat