Greta Laundy i els paisatges ondulats
| | | | |

Greta Laundy i els paisatges ondulats

Greta Laundy i els paisatges ondulats

Gràcies a la pàgina d’Art Teacher Life hem descobert a l’artista australiana Greta Laundy. No hem tardat a incorporar-los al  nostre apartat del món creatiu de… Tot i que ens confessem més atrets per les formes i geometries rectes les ondulacions i combinacions de colors dels seus paisatges ens han encantat. Resulten fàcils de treballar amb els nens que poden fer, a partir dels seus quadres, els seus propis paisatges. Avui pintem com la Greta Laundy i els paisatges ondulats amb combinació de colors i transparències.

 

Greta Laundy i els paisatges ondulats

Mireu com han treballat els alumnes d’Art Teacher Life partint dels models de l’artista.

pintant com la Greta Laundy

Primer dibuixeu el paisatge que voleu pintar. No necessàriament ha de ser igual al del model. Escolliu un escenari inventat o recreeu un que ja coneixeu. La gràcia rau no només en les formes arrodonides de muntanyes, castells, prats, camps, arbres o rius, sinó en la superposició de colors i transparències.

L’últim quadre no us recorda una muntanya molt coneguda a casa nostra? Mireu sortides al Parc Natural de la Muntanya de Montserrat per gaudir de la muntanya des de diferents punts de vista. Podeu aprofitar per fer una excursió, fent fotos de racons bonics i d’espais oberts. Després intenteu reproduir el paisatge seguin les ondulacions i la combinació de colors i transparències a l’estil de la Greta Laundy. De tota manera qualsevol paisatge serveix, no necessàriament ha de tenir formes rodones !

 

Bona feina !!!

+ el món creatiu de…

+ dibuixar i pintar

 

Entrada similar

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *