plats de verdures per a nens
| |

Plats de verdures per a nens

plats de verdures per a nens

 

No ens agrada manipular en excés els aliments per fer composicions creatives al plat. Tot i així a vegades us portem propostes creatives de fruita o verdura per fer decoracions divertides. Avui, que teníem verdura i peix arrebossat hem preparat una papallona segons una foto que hem vist per internet. De tant en tant quan feu verdura i teniu una mica de temps podeu dibuixar papallones, vaixells, granotes… segons el què cuineu. Us  portem plats de verdures per als nens ben nutritius i saludables presentats de manera divertida.

 

Plats de verdures per a nens per dinar o sopar

No us deixem la recepta ja que no té cap misteri. Trieu la verdura que us agradi o toqui menjar i penseu si podeu fer un dibuix al plat. Si acostumeu a fer un plat combinant, la verdura amb els tall sigui carn o peix, podeu presentar un dinar igual de saludable però d’aspecte diferent.

plats de verdures per a nens papallona

En el nostre cas mongeta tendra rodona amb patates i pastanaga per fer la papallona.

  • La patata l’hem tallat en trossos una mica més grans del que fem normalment i amb l’aparell de fer boletes n’hem fet dues, una pel cap i l’altre per la part de la cua.
  • La pastanaga està tallada en rodanxes per fer les flors i hem deixat la part més prima sencera per poder tallar, un cop cuita, en tires per fer-ne les antenes.
  • Un cop teniu la verdura bullida aneu fer la figura que heu pensat.

Poseu el peix arrebossat com si fossin les ales i ja teniu una papallona de verdura i peix.

 

creatius plats de verdures per preparar amb els nens

Us deixem alguns dels plats de verdures per als nens que hem trobat a internet. Tots son fàcils de fer i com podeu comprovar la majoria porten pèsols.

abelles amb ensalada rusaEnsalada russa amb forma de rusc d’abelles. En aquest cas abelles d’olives verdes i negres amb ales de cogombre.

creatius plats amb pèsolsEls plats creatius de verdura que ens han agradat son els que porten pèsols.

 

Què poden fer els petits cuiners?

Depenent de l’edat es poden implicar en més o menys passos. Podeu deixar que els nens triïn la verdura i la figura que volen fer. Mireu que sigui senzilla i no s’hagi de manipular, es a dir tocar massa, la verdura un cop bullida.

Ep, i a menjar segur que s’hi apunten !

 

Bon profit !!!

+ receptes per a nens

+ cuina creativa a Pinterest

 

 

Entrada similar

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *