totnens-cuinem-tapers-creatius8

Estàvem buscant fotos de plats creatius, d’aquells que entren pels ulls i agraden tan als nens, plats amb fruites en forma d’animal, pa de motlle amb cares de personatges coneguts, escenes amb salsitxes, arròs, verdures… ja sabeu, però en hem trobat a Pinterest fotos de creatius tàpers i hem decidir portar-vos-los.

Resulten ideals per un berenar o per un sopar especial. Podeu improvisar un pícnic a la terrassa, al jardí o a la catifa del menjador, us pot servir per allargar una mica les vacances i fer un berenar o un sopar diferent i, aprofitant que encara fa bo per fer una mini excursió.

totnens-cuinem-tapers-creatius3

Seguint l’enllaç del Pinterest hem anat a parar a la pàgina web de What Lisa Cooks, si hi aneu veureu moltes més propostes de tàpers i receptes, tot enfocat al món d’aquest útils recipients de plàstic.

totnens-cuinem-tapers-creatius2

totnens-cuinem-tapers-creatius6

La veritat és que ens ha costat una mica fer una selecció de fotos, totes resulten atractives i molt llamineres. Veient-les no ens costaria gaire preparar-nos la nostra carmanyola i sortir a fer una mini excursió. Fixeu-vos, però, que totes les fotos parteixen un tàper gran i a dins, tot ben compartimentat, hi ha diferents tapers o estris especials -motlles de silicona-  que serveixen per posar i separar les diferents parts del menú.

totnens-cuinem-tapers-creatius5

Tots els tàper són individuals, és a dir un per cada nen, aquest és també un dels seus encants.

totnens-cuinem-tapers-creatius4

La gràcia d’aquestes presentacions és la varietat dels ingredients i el fet que tot estigui tallat i posat de manera decorativa, però també l’equilibri nutricional que guarden. En tots hi trobem fruita, pa, verdures i formatge i depenent del tipus de menú poden incloure embotits, cereals, pizza, verdures, frankfurt…

totnens-cuinem-tapers-creatius1

totnens-cuinem-tapers-creatius7

Segur que per casa teniu un tàper gran i altres de petits per fer els compartiments. No us costarà res sorprendre als nens amb un sopar o berenar especial.

totnens-cuinem-tapers-creatius9

 

Bon profit !!!