Cuinar amb nens macarrons a l’estil sushi
Avui per dinar o sopar, macarrons! Segurament són pocs, molt pocs, els nens que no els hi agraden els macarrons. Macarrons amb tomàquet, amb formatges, al pesto, amb tonyina, amanida amb macarrons… Com tota la pasta els macarrons es poden cuinar de mil maneres diferents. Avui us proposem cuinar amb nens macarrons a l’estil sushi. No són difícils de fer però si que una mica entretinguts i es necessita temps per tenir-los llestos. Com totes les receptes creatives que us portem estan pensades per als petits cuiners. Depenen de l’edat us poden ajudar a barrejar la pasta amb el formatge, embolicar el tronc de macarrons, tallar les porcions de sushi…
Macarrons a l’estil sushi per cuinar amb els nens. Com preparar-los
Ingredients
- macarrons
- llet
- mantega
- formatge
Les quantitats aniran en funció de com us agrada més, més sabor de formatge, mantega o llet.
Elaboració macarrons sushi
- Coure la pasta al dente, només us 4 minuts.
- Colar-la i posar-la en una paella. Afegiu-li la llet, el formatge i la mantega (fosa).
- Barrejar i escalfar a foc suau aproximadament durant 10 minuts. La pasta s’ha d’acabar de coure. Us ha de quedar una textura enganxosa. Si no és així li podeu afegir més formatge.
- Un cop la pasta estigui cuita deixar reposar, durant una hora, fins que els macarrons estiguin a temperatura ambient.
Mentre espereu podeu preparar una mica de carn picada i condimentada al vostre gust. Un cop cuita poseu-la a sobre d’un paper de cuina. D’aquesta manera el paper absorbirà tot el suc. Penseu que el suc extra dificultarà poder embolicar els macarrons a l’estil sushi.
- Munteu els macarrons segons les fotos de sobre el text. No fa falta que tingueu res especial per a sushi. Podeu embolicar els macarrons directament sobre el film transparent.
- Poseu la base dels macarrons, afegiu-li la carn picada i una mica de tomàquet.
Com muntar un sushi amb macarrons i formatge
- Emboliqueu i feu-ne un tronc. Aquí us caldrà una mica de paciència per si no us surt a la primera o s’escapen els macarrons.
- Un cop ben embolicat s’ha de posar al congelador. Deixeu-lo aproximadament un parell d’hores. Just perquè el tronc quedi dur i sigui fàcil de tallar.
- Un cop tallats els poseu a la safata o plat on els voleu servir. Podeu reservar-los a la nevera fins l’hora de menjar. Assegureu-vos que el plat o safata pot anar al forn.
- Quan sigui l’hora de menjar els macarrons a l’estil suhsi escalfeu el forn a temperatura baixa. Poseu el plat perquè trenquin la fredor dins el forn de 5 a 7 minuts. No els deixeu al forn molta estona ja que es podrien estovar i desmuntar.
- Un cop trets del forn podeu decorar el plat amb una mica de salsa de tomàquet.
Són una mica entretinguts de fer però divertits de menjar. Després els podeu menjar amb pals de sushi o amb els dits. Aquest macarrons a l’estil sushi és una recepta creativa per fer amb els petits cuiners. Esperem que us agradi !
Bona cuina !!!
+ receptes per fer amb nens