Supernit a les biblioteques31 de maig 2019

Sembla que aquest cop el malvat senyor Pla s’ha dedicat a robar un munt de llibres de les biblioteques i, amb la seva màgia fosca, està traient els malvats de dins dels llibres i els guarda en un bagul. Vol alliberar als malvats el proper 31 de maig perquè envaeixin el món. Novament la Família dels Súper us demanen un cop de mà per aturar-ho amb màgia positiva ja que la  Nenúfar i la Matoll no poden soles. Tots els nens que ho desitgen els  podran ajudar. Com? Molt fàcil. Un bon nombre de biblioteques repartides per tot el territori han organitzat la 2a Supernit a la biblioteca amb diferents activitats.

Recordeu que us heu d’apuntar per participar i les places són limitades. Hi esteu tots convidat, tant els Súper com els nenes que no ho són.

 

Supernit a les biblioteques. Què han de fer els súpers per participar-hi

La missió de la “Supernit a les biblioteques” és que tots els súpers facin màgia per aturar el Senyor de les Ombres i retornar els malvats als llibres.

Supernit a les biblioteques

L’activitat és gratuïta, però l’aforament és limitat i es recomana inscriure’s prèviament a la biblioteca triada. Al peu del post us hem deixat un mapa i un llistat de les biblioteques que hi participen.

Apunteu-vos, no us cal portar res, només enginy per resoldre els dos últims enigmes per recuperar els llibres. Els nens han d’anar acompanyats d’un adult i arribar una mica abans de les 20:00 a la biblioteca on s’han apuntat.

  • Si la biblioteca del teu poble o ciutat no apareix al mapa, segur que tens alguna molt a prop teu, també hi pots anar.
  • Encara que no tinguis el carnet del Super3 ni el carnet de biblioteca també pots venir a salvar la Nenúfar i la Matoll.
  • Anota’t a l’agenda que el divendres 31 de maig hauràs d’anar a la biblioteca.
  • L’activitat començarà a les 20.00 h, però hauràs d’arribar a la teva biblioteca una mica abans.
  • L’activitat tindrà una durada aproximada d’1 hora.
  • L’aforament és limitat. Parla amb els teus bibliotecaris i bibliotecàries perquè t’hi inscriguin.
  • L’activitat és gratuïta.
  • No cal que portis res, només tot el teu enginy per resoldre els enigmes per ajudar la Família del Super3.
  • No vinguis sol, demana a algú de la teva família que t’hi acompanyi.

 

Fes-te unes orelles com les de la Nenúfar i la Matoll

  • Vine amb les orelles èlfiques que pots aprendre a fer-te a super3.cat.

Tens dubtes?

 

+info CCMA – Club Súper3

+ info Biblioteques públiques de Catalunya

mapa amb les biblioteques adherides

llistat i adreces biblioteques participants