|

Helen Musselwhite i els seus creatius diorames de cartolina i paper

totnens-Helen-Musselwhite-diorames0

Avui us mostrem algunes de les creacions de la il·lustradora i dissenyadora gràfica britànica Helen Musselwhite. Com ella explica en la seva pàgina gran part de les seves creacions provenen  de la inspiració del camp britànic, fruit segurament de les passejades que fa en companyia del seu gos. Paisatges de camps, bosc però també alguns de ciutats creats amb cartolines i papers en un efecte tridimensional que sens dubte genera un gran impacte visual. Hi trobareu un bon grapat d’escenes de dins els bosc amb arbres, ocells, guineus, conills… que configuren uns diorames d’allò més atractius.

Us hem portat algunes de les seves creacions perquè, com podeu comprovar encara que puguin semblar complicades, podeu mirar de fer-les amb els nens tot dibuixant i retallant siluetes i enganxant-les de manera superposada o en profunditat. Esperem que tots aquests diorames d’animals us agradin.
Si voleu veure més creacions artístiques fetes amb cartolina mireu el post que varem fer de Jared Schorr

Les portades de contes de Helen Musselwhite

totnens-Helen-Musselwhite-diorames1

totnens-Helen-Musselwhite-diorames7

Contes d’animals del bosc o Hansel i Gretel creats a partir de siluetes de cartolina retallades i superposades que generen un major interés alhora de llegir.

Creatius quadres diorama de Helen Musselwhite

totnens-Helen-Musselwhite-diorames3

totnens-Helen-Musselwhite-diorames4

Un cop fet un diorama en cartolina el podeu emmarcar en un marc de fusta, encara que sigui sense vidre o, com en el segon cas, creant un diarama dins una caixa de fusta o cartró per donar-li encara més profunditat. Els resultats són molt vistosos i atractius.

 

Els diorames del bosc de Helen Musselwhite

totnens-Helen-Musselwhite-diorames8

Diorames del bosc en elegants tons apagats.

totnens-Helen-Musselwhite-diorames5

Diorames del bosc amb cartolines i retalls de paper de diari. A la dreta podeu veure el detall ampliat de l’ocell a la branca.

Les campanes amb diorames de Helen Musselwhite

totnens-Helen-Musselwhite-diorames2

Diorames de cases vora el mar tancats en una campana.

Els mussols a tot color de Helen Musselwhite

totnens-Helen-Musselwhite-diorames6

Els mussols, junt amb les guineus, són un dels animals recurrents en les creacions artístiques de la Helen Musselwhite. Aquí un bosc primaveral carregat d’acolorits mussols.

+info   Helen Musselwhite

 

Save

Entrada similar

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *